ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ: Πρόσκληση Εθνικού Σεμιναρίου για το Κλιμάκιο Εθνικής Ομάδος

ΗΕλληνικήΟμοσπονδία«ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» (Hellenic Quadrathlon Federation) προκηρύσσειτο28ο  Εθνικό  Σεμινάριο, (ΚαλοκαιρινόΚάμπινγκ- National Technical Course –  N.T.C.), κλιμάκιοΕθνικήςΟμάδοςκαιεξετάσειςDan.

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου και εξετάσεων Dan:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 8 έως την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, στην Χαλκιδική στην περιοχή Μεταμόρφωση στον χώρο του “Camping Sithon”.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη της Ε.ΟΜ.Τ.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται εγγράφως στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ε.ΟΜ.Τ.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Κατά την διάρκεια του Τεχνικού Σεμιναρίου θα διεξαχθούν και εξετάσεις Dan και Κούπ. Για τις εξετάσεις Dan μπορούν να εξετασθούν μέλη της Ε.ΟΜ.Τ. με αίτηση από τα σωματεία τους. Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να παρευρεθούν όλες τις προπονητικές ημέρες.

Δικαιολογητικά για την κατάθεση της αιτήσεως:

α) Αίτηση της Ε.ΟΜ.Τ. με όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα.

β) Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος επικυρωμένο από την ΕΟΜΤ και ιατρό, με επικύρωση όλων των στοιχείων Κούπ, Dan και εθνικών σεμιναρίων.

γ) Για 1ο Dan φωτοτυπίες των διπλωμάτων Κούπ της Ε.ΟΜ.Τ.

δ) Για όλα τα υπόλοιπα Dan φωτοτυπία τα προηγούμενα.

Κλιμάκιο Εθνικής Ομάδος 2019:

Τα μέλη του κλιμακίου της Εθνικής Ομάδος θα πρέπει να παρευρεθούν όλες τις προπονητικές ημέρες. Οι Αθλητές Αθλήτριες που θα πλαισιώσουν την Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη, θα πρέπει να παρευρίσκονται σε όλες τις κοινές εκδηλώσεις της Ε.ΟΜ.Τ. (σεμινάρια – προπονήσεις – αγώνες) Απόφαση ΔΣ 8, 1/ 27-1-2018 παράγραφος γ.

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων για το 2019 αφορούν όλες τις εκδηλώσεις της Διεθνούς και Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Αθλητές Αθλήτριες που συμμετέχουν σε διεθνείς συναντήσεις εντός ή εκτός Ελλάδος εφαρμόζουν την ίδια τακτική της παρούσης παραγράφου.   Οι Αθλητές Αθλήτριες που συμμετέχουν στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων και σε κάθε εκδήλωση μετά από πρόσκληση της Ε.ΟΜ.Τ. πρέπει να έχουν απαραίτητα Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος σφραγισμένο από Ιατρό σε ισχύ όπως αναφέρεται στην σελίδα  6  του δελτίου.  

Τρόπος Διεξαγωγής του Σεμιναρίου και Εξετάσεων:

Τα δηλωμένα μέλη πρέπει να έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος θεωρημένο. Στα δελτία αθλητικής Ιδιότητος (Δ.Α.Ι.) πρέπει να είναι συμπληρωμένοι οι βαθμοί των αθλητών αθλητριών. Για τις εξετάσεις υπεύθυνη είναι η Τεχνική Επιτροπή, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Για την συμμετοχή σε διεθνή σεμινάρια (IIC, IUC) πρέπει να υπάρχει συμμετοχή σε εθνικά σεμινάρια.

Εξετάσεις DAN:

Για τις εξετάσεις Dan υπεύθυνη είναι η Τεχνική Επιτροπή. Για τα μέλη Dan που εξετάζονται, είναι απαραίτητη η συμμετοχή τους στα Εθνικά Σεμινάρια μετά από επίσημη πρόσκληση της Ε.ΟΜ.Τ. όπως ορίζεται από τον Εσωτερικό κανονισμό της Ε.ΟΜ.Τ. Οι εξεταστικές επιτροπές είναι σύμφωνα με τον κανονισμό της Διεθνούς Ομοσπονδίας και Ε.ΟΜ.Τ. Τα δελτία αθλητικής ιδιότητος πρέπει να είναι θεωρημένα στην ιατρική εξέταση.    

Εξοπλισμός Μελών Σεμιναρίου:

Τα Dobok των Αθλητών Αθλητριών πρέπει να είναι των εγκεκριμένων της Ελληνικής και Διεθνούς Ομοσπονδίας (δεν επιτρέπεται η χρήση παρεμφερών αθλημάτων).

Οι Αθλητές Αθλήτριες πρέπει να φέρουν αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια για εξωτερική γενική χρήση. Επιτρέπονται σύμβολα μόνο των σωματείων της Ε.ΟΜ.Τ.

Δεν επιτρέπετε η άσκηση των μελών εντός του χώρου προπόνησης με παπουτσάκια, επιτρέπετε η χρήση μόνο κατά το διάλειμμα. 

Οι Αθλητές Αθλήτριες πρέπει να φέρουν προστατευτικά χεριών και ποδιών εγκεκριμένου τύπου καθώς επίσης  και ένα στόχο ανά Αθλητή Αθλήτρια.

 

Πρόγραμμα:

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

•           12:00-17:00 Άφιξη Αθλητών – Εγγραφές - Διαμονή

•           18:15 – 20:15 Σεμινάριο

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

•           07:15 – 09:15 Τρέξιμο

•           08:00 – 09:00 Πρωινό 

•           11:00 – 13:00 Σεμινάριο

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

•           08:00 – 09:00 Πρωινό  

•           10:00 – 12:00 Σεμινάριο

•           18:00 – 19:30 Σεμινάριο

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

•           07:15 – 09:15 Τρέξιμο

•           09:15 – 10:00 Πρωινό  

•           18:00 – 20:30 Εξετάσεις Κούπ-Dan 

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

•           08:00 – 09:00 Πρωινό

•           10:00 – 12:00 Σεμινάριο

•           12:00 – 24:00 Λήξη προπονητικής περιόδου

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

•           08:00 - 08:45 Πρωϊνό

•           09:30 – 17:30 Κρουαζιέρα Φωτογράφιση

Τα προπονητικά γκρουπ καθορίζονται από την ΤΕ ανάλογα των δηλώσεων συμμετοχής.   

Διαμονή μελών:

Τα μέλη θα διαμείνουν στην ευρύτερη περιοχή της Σιθωνίας (Μεταμόρφωσης) και με πρόσβαση στο χώρο προπόνησης με δική τους ευθύνη.

Υπεύθυνοι Σεμιναρίου και Εξετάσεων:

Το σεμινάριο διοργανώνεται με την ευθύνη της Τεχνικής Επιτροπής.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος GM Γιαλαμάς Παναγιώτης    Ο Γ. Γραμματέας Παπαδόπουλος Αναστάσιος

Σημείωση: Στο παραπάνω πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λεπτομερές πρόγραμμα προπονήσεων και διαχωρισμού με το κλιμάκιο της Ε.Ο. Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει με απόφαση της ΤΕ. Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες ή πληροφορίες διαμονής, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα που επισυνάπτονται.