Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βγήκε από την εντατική ο Γιάννης Αβραμίδης

Βγήκε από την εντατική ο Γιάννης Αβραμίδης

Ο Βεροιώτης αθλητής, Γιάννης Αβραμίδης, ο οποίος βρισκόταν στην εντατική μετά το τελευταίο κρίσιμο χειρουργείο, όπως ενημέρωσε σχετικά ο πατέρας του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, βγήκε και συνεχίζει τη νοσηλεία του.

Για την εξέλιξη ενημέρωσε σχετικά ο πατέρας του αθλητή, Μιχάλης Αβραμίδης, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (12/10/19) έγραψε σχετικά:

"Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Γιάννης εχθές βγήκε από την εντατική και συνεχίζει την νοσηλεία του . Η κατάσταση του είναι σταθερή και εξελίσσεται θετικά. Πιστεύουμε ότι σε λίγο καιρό θα μπορέσει να ξεκινήσει την αποκατάσταση του χωρίς άλλα προβλήματα.Καλο Σαββατοκύριακο σας εύχομαι. Προσοχή κυκλοφορούν ανακοινώσεις που δεν αφορούν τον αθλητή Γιάννη Αβραμίδης από την Βέροια!!!!!!!!!!!!"

verianet.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS