Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε λευκό τοπίο η κοπή βασιλόπιτας του Ε.Ο.Σ Νάουσας

Σε λευκό τοπίο η κοπή βασιλόπιτας του Ε.Ο.Σ Νάουσας

Με λευκό τοπίο πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά η κοπή της βασιλόπιτας του ΕΟΣ Νάουσας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κυρ Νίκος Βελής  καλωσόρισε το νέο έτος τονίζοντας την πρωτιά του συλλόγου για ακόμη μια χρονιά!

Χαιρέτησε τους αθλητές όλων των ομάδων ,εκπροσώπων του αθλητισμού ,της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και όλων των μελών που αγκάλιασαν την εκδήλωση.Την κοπή της βασιλόπιτας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΟΧΑ κυρ Δήμος Γυρούσης ο αντιδήμαρχος κυρ Γιώργος Τριανταφύλλου και ο εκπρόσωπος του χιονοδρομικού κέντρου κυρ Σαγρής  οποίος κέρδισε και το φλουρί της κεντρικής βασιλόπιτας.

Στο τμήμα του φυτωρίου και σνοουμπορντ το τυχερό  φλουρί κέρδισε η Καλλιόπη Τόσιου  Και ο Νίκος Παπακωνσταντίνου ,στο αλπικό η Αμαλία Μπιλιούρη στο τμήμα δρόμων αντοχής η Δήμητρα Μαυρίδου και ο Γιάννης Κουτσογιάννης ενώ ο κυρ Μιχάλης Κολτσάκης κέρδισε το φλουρί των φίλων -μελών του συλλόγου.

Ο ΕΟΣ Νάουσας ευχαριστεί θερμά το χιονοδρομικό κέντρο για την αμέριστη υποστήριξη στις αθλητικές του δραστηριότητες καθώς και τους δωροθέτες που στήριξαν την εκδήλωση Μάντσιο Κοσμά ,Λεφούση Ηρακλή ,Αιβατζίδη Παύλο κ Χαγιάτι hotel.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κυρ Νικόλαο Καρανικόλα που μας τίμησε με την παρουσία του  τονίζοντας την αγάπη του για το βουνό παρά το έντονο πρόγραμμα του τη συγκεκριμένη μέρα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS