ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανάβαση του Ε.Ο.Σ. Νάουσας στην Έξω Υπαπαντή την ημέρα της γιορτής της

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και εν όψη του εορτασμού της Υπαπαντής του Κυρίου, ο ΕΟΣ Νάουσας θα κάνει ανάβαση στο εξωκλήσι της Έξω Υπαπαντής. Όσοι ενδιαφέρονται να ανεβούν με τον Ε.Ο.Σ. Νάουσας παρακαλούμε να είναι στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων , έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας το αργότερο στις 8 π.μ.

Επίσης αν υπάρχει ενδιαφέρον ( και το επιτρέπουν και οι καιρικές συνθήκες)  και υπάρχει  δεύτερος οδηγός μονοπατιού, η ομάδα θα σπάσει σε δύο τμήματα και το πρώτο θα μείνει στην Έξω Υπαπαντή για την λειτουργία "και την φασολάδα μετά",  ενώ το δεύτερο θα φύγει με σκοπό να ανεβεί στην Κορυφή "Ντούρλια" ( Υπαπαντή).

Όσοι έρθουν  παρακαλούμε  να φοράνε ορειβατικά (ή αθλητικά παπούτσια) , άνετα και ζεστά ρούχα , να έχουν  σακίδιο με νερό , σνακ , δεύτερη μπλούζα και φανελάκι , μπατόν , γάντια , σκούφο , μπουφάν και αντιανεμικό κ.λ.π. Επίσης αυτοί που θα ανεβούν στην  κορυφή ανάλογα με την θερμοκρασία, να έχουν και τον ανάλογο εξοπλισμό.

Οδηγοί  μονοπατιού θα είναι οι : Μάϊνος Κώστας και Γιώργος Καισαρίδης . Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου (  πλατεία Καρατάσου , απέναντι από τα αστικά λεωφορεία ), απογευματινές ώρες  στο τηλ. 2332028567 ή στο 6948516659 κ. Γεώργιος Καισαρίδης ( έφορος Ορειβασίας).