ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεγάλες αλλαγές στον χάρτη των αθλητικών ΜΜΕ

Ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλες ανακατατάξεις αναμένεται να υπάρξουν στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ. Αν οι κινήσεις που γίνονται ευοδωθούν, τα σχέδια που φέρονται να υπάρχουν ευσταθούν και οι πληροφορίες αποδειχθούν σωστές, ο χάρτης των αθλητικών ΜΜΕ θα είναι σε λίγο καιρό τελείως διαφορετικός από αυτόν που είναι σήμερα.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι η είσοδος μεγάλων επιχειρηματιών που σχετίζονται με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και του ομίλου ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, φέρεται να έχει κινηθεί για την απόκτηση του συγκροτήματος της Καλλιθέας που εκδίδει την εφημερίδα "SportDay" και έχει υπό την κατοχή του τον ραδιοφωνικό σταθμό "SportFM", καθώς και ιστοσελίδες.

Οι κινήσεις με φόντο τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Από την άλλη πλευρά, άνθρωποι που φέρεται να αποτελούν συνεργάτες του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στον χώρο των media, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές -σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών- με ανθρώπους του "Πήγασου", που εκδίδει την εφημερίδα "Goal News", έχει τον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM" και την ιστοσελίδα "SentraGoal".

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν πληροφορίες πως επιχειρηματίας ο οποίος συνδέεται με μεγάλη ομάδα που βρίσκεται εκτός Super League, φέρεται να συζητά το ενδεχόμενο αγοράς μεγάλης αθλητικής ιστοσελίδας. Και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκτήσει ήδη δύο μεσαίας κυκλοφορίας ημερήσιες εφημερίδες, που δεν είναι αμιγώς αθλητικού περιεχομένου.

Εάν όλα τα παραπάνω οριστικοποιηθούν, ο χάρτης των ΜΜΕ θα αλλάξει, με κύριο χαρακτηριστικό την άμεση ή έμμεση είσοδο σε αυτά ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Πηγή: soccerplus.gr