Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας στο 19ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας στο 19ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε με επιτυχία το 19ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο 8-10 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Αθλητισμού.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 200 καθηγητές και φοιτητές, περιλάμβανε θεματικές ενότητες για την Φυσική Αγωγή από την Προσχολική Αγωγή μέχρι την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για την χρήση της άσκησης ως μέσο θεραπείας και αποκατάστασης και για την συμβολή της στην αναψυχή του ατόμου καθώς και ειδικές εισηγήσεις, στρογγυλές τράπεζες, εννέα (9) εξειδικευμένα σεμινάρια και ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της Αθλητικής Επιστήμης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας συμμετείχε στο Συνέδριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN, ο οποίος είναι από το 1999 ενεργό μέλος της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος.

Με την ιδιότητα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού παρακολούθησε θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια που συναντούν ευρεία εφαρμογή και στον χώρο του Taekwon-do και ειδικά στις αναπτυξιακές ηλικίες, ενώ στο περιθώριο του Σεμιναρίου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί με τους παλιούς Καθηγητές του από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης καθώς και με Καθηγητές από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών με τους οποίους ο Σύλλογος της Νάουσας διατηρεί άριστη σχέση και συνεργασία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS