ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συγκρότηση Εθνικής Ομάδας Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Κυπέλλου 2016

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου-Quadrathlon – E.OM.T. σε συνεργασία με τους Συλλόγους  Α.Σ. Ελ-Λην και Α.Σ. «Μαχητής» Καστοριάς συγκροτούν τις Εθνικές Ομάδες του 2016.

Ημερομηνία και τόπος:

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο της «Χλόης» στην Καστοριά  το Σάββατο 7 Μαΐου 2016. Ώρα έναρξης 16:30.

Συμμετοχή:

Α) Σύμφωνα με το υπ.’ αρίθ. 41/7-4-2016 οι προκριθέντες αθλητές αθλήτριες μπορούν να συμμετέχουν στην συγκρότηση της Εθνικής Ομάδος. Οι προκριθέντες αθλητές αθλήτριες δεν δηλώνονται στην δήλωση συμμετοχής.

Β)  Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές αθλήτριες όπου οι κατηγορίες των Κυπέλλων δεν είναι συμπληρωμένες. Οι μη προκριθέντες αθλητές αθλήτριες δηλώνονται στην δήλωση συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους το ΔΑΙ θεωρημένο.    

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Για τις δηλώσεις συμμετοχής υπεύθυνοι είναι, για τα προκριθέντα μέλη η Τεχνική Επιτροπή για τα υποψήφια μέλη οι σύλλογοι.   

Υπεύθυνοι εκδήλωσης:

Υπεύθυνοι για την εκδήλωση ορίζονται, ο Γ. Γραμματέας της Ε.ΟΜ.Τ. κ. Παπαδόπουλος Αναστάσιος και ο Πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής κ. Τζηκαλάγιας Κων/νος.

Τρόπος Διεξαγωγής της εκδήλωσης:

Κατά την εκδήλωση θα υπάρξει διαδικασία συγκρότησης και πρόκρισης των κατηγοριών που δεν έχουν προκριθεί αθλητές αθλήτριες. Στην δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία των αθλητών αθλητριών σύμφωνα με την υπ.’ αρίθ. 32/2-2-2016, επίσημη πρόσκληση των εκδηλώσεων του Μαραθώνος.  Κατά την εκδήλωση δεν υπάρχει χρηματικό κέρδος παρά μόνο για τους σκοπούς όπως αναγράφονται στα καταστατικά των συλλόγων του Τετράθλου και της Ε.ΟΜ.Τ. Στους συναγωνισμούς των μελών των συλλόγων θα εφαρμοσθούν οι γενικότεροι κανονισμοί της ομοσπονδίας και την ευθύνη έχουν οι σύλλογοι. 

Για κάθε είδους συναγωνισμού θα πρέπει να επιδεικνύετε η ιατρική βεβαίωση των μελών. Οι coach θα πρέπει να φορούν αθλητική περιβολή.

Για να συμμετέχει αθλητής αθλήτρια στην Εθνική Ομάδα πρέπει απαραίτητα να προσέλθει στην συγκρότηση της 7ης Μαΐου. Αθλητής αθλήτρια που για οποιονδήποτε λόγο δεν προσέλθει στην συγκρότηση (σύσταση) της Ε.Ο. δεν μπορεί να γίνει μέλος της.

Κατά την διάρκεια της συγκρότησης θα δοθούν οι λεπτομέρειες των κλιμακίων σύμφωνα με τις επίσημες προσκλήσεις του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου στην Ρουμανία και Παγκόσμιου Κυπέλλου στην Ουγγαρία. Οι επιλεγμένοι αθλητές κατά την σύσταση της 7ης Μαΐου θα καθορίσουν και τις δύο Εθνικές Ομάδες α) Πανευρωπαϊκού και β) Παγκόσμιου. Αθλητής – Αθλήτρια μπορεί να συμμετέχει και στις δύο εθνικές ομάδες.    

Διευκρινιστικά:

Η πρόκριση της Εθνικής Ομάδος θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετράθλου. Η Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο τον Ιούνιο του 2016 διεξάγεται στην Ρουμανία υπό την αιγίδα της All Europe Taekwon-Do Federation – A.E.T.F. της οποίας το Τέτραθλον είναι κλάδος άθλησης. Η Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι  αθλητικός οργανισμός στην Ευρώπη και αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ 2016

Σάββατο  7 Μαΐου 2016

12:00 -  13:00  έλεγχος συμμετασχόντων.

16:30  -  20:30 Συγκρότηση Εθνικής Ομάδος Τετράθλου.