Ελπιδοφόρο το αποτέλεσμα για τις νεανίδες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Οι Νεανίδες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ύστερα από την σκληρή προετοιμασία που ξεκίνησαν από τα τέλη Ιουλίου στο Λουτράκι τέλειωσαν την αγωνιστική τους χρονιά με το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Αθήνα.

Η μαγική πεντάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ αποτελείται  από τις αθλήτριες: Παπανώτα Δήμητρα, Πινακούδη Ροδόπη, Καγκελίδου Νίνα Κωνσταντίνα, Δούμπη Ευφημία Ειρήνη και Πατσιαβούρα Μερόπη. Τα κορίτσια αυτά έχουν μαζέψει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους και χαράζουν την τελική ευθεία για την Εθνική.

Η πρώτη Νεάνιδα βαθμολογικά στην Βέροια με βαθμολογία 45,850   είναι η Νεάνιδα 3ης Χρονιάς Παπανώτα Δήμητρα  αγωνίστηκε πολύ δυνατά στο πρόγραμμα με τις κορίνες παίρνοντας  12.650 βαθμούς και στο πρόγραμμα με το στεφάνι με 12.200 με λάθη εμφανίστηκε στα άλλα δυο τις προγράμματα με αποτέλεσμα να την αφήσουν πιο χαμηλά στην κατάταξη. Η Παπανώτα Δήμητρα είναι στην καλύτερη 10άδα της γενιάς της στην Ελλάδα με πολλές πιθανότητες για το test της Εθνικής στο Ομαδικό.

Φανερά βελτιωμένη και ελπιδοφόρα για το μέλλον η απόδοση της  Δούμπης   Ευφημίας Ειρήνης.  Είναι Νεάνιδα  1ης χρονιάς  παρόλο που είχε να αγωνιστεί με 2 χρόνια μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες κατάφερε να συγκεντρώσει 41,200 και να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις από το πρόγραμμα με στεφάνι.

Η Νεάνιδα 1ης χρονιάς Πατσιαβούρα Μερόπη παρόλο που ήταν τραυματισμένη στη μέση της για μεγάλο χρονικό διάστημα κατάφερε να αγωνιστεί και στα 4 όργανα και να συγκεντρώσει 37,250 βαθμούς. Με το χαρακτήρα και το πείσμα της απέδειξε ότι έχει όλα τα προσόντα που χρειάζεται μια αθλήτρια . Ξεπέρασε το πόνο και με δύναμη ψυχής αγωνίστηκε και έδειξε την καλή επαφή που έχει με τα όργανα.

Παρόλο της πολλές διακρίσεις που είχαν στο ενεργητικό τους οι Νεάνιδες 2ης χρονιάς Πινακούδη  Ροδόπη    και    Καγκελίδου  Νίνα Κωνσταντίνα δεν κατάφεραν να κρατήσουν της επιτυχίες τους. Εμφανίστηκαν στα προγράμματα τους  αγχωμένες και  με πολλά λάθη με αποτέλεσμα να είναι πολύ χαμηλά βαθμολογικά . Αυτό οφείλετε στην έλλειψη αγώνων που είχαν για την αγωνιστική χρονιά  . Παρόλο αυτά ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη αγωνιστική χρονιά που θα είναι και η καθοριστική για την εξέλιξη τους.

Οι προπονήτριες τους Μωυσιάδου Κατερίνα, Χαβιαροπούλου Ηρώ και Knyazeva Natalia δήλωσαν ότι είναι ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα , έχουνε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά τους  με δουλειά  και αγάπη για το άθλημα της Ρυθμικής μπορούνε να φέρουνε το καλύτερο αποτέλεσμα στο σύλλογο αλλά και στην Πόλη της Βέροιας.