Βιωματικός αγώνας επίδειξης Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών στο Τ.Ε.Φ.Α.Α.Τρικάλων, με τη συμμετοχή του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 24 Μαΐου, ο βιωματικός αγώνας επίδειξης Ποδοσφαίρου Τυφλών που διοργανώθηκε από την ειδικότητα Ειδικής Φυσικής Αγωγής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων.
 
Η ειδικότητα Ειδικής Φυσικής αγωγής θα ήθελε να ευχαριστήσει την ειδικότητα του Ποδοσφαίρου για τον χρόνο που μας διέθεσε, τον διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου τυφλών, πρόεδρο του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας και Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής Κ. Αλέξανδρο Καραϊωσήφ για την τιμή που μας έκανε και παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α., μιλώντας στους φοιτητές της ειδικότητάς μας για την προσαρμοσμένη φυσική αγωγή και τον προσαρμοσμένο αθλητισμό, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης μας, ASSOS fast food, BARROUGE, ΠΑΠΥΡΟΣ, ALLEGRO, HOMES, FAN fast food και GRAVITY.
 
Μαζί με τον κ. Καραϊωσήφ, στα Τρίκαλα παραβρέθηκε και μίλησε στους φοιτητές για την εμπειρία της στον Αγωνιστικό Αθλητισμό ΑμεΑ, η αθλήτρια του Σωματείου κ. Αντωνιάδου Φωτεινή, τρίτη πανελληνιονίκης στην Επιτρ. Αντισφ. ΑμεΑ 2016 (Κατ. ΤΤ6).  Πριν από την παρουσίαση, βρεθήκαμε στην ιδ. Ψυχιατρική Κλινική "Οίκος Γαλήνης" και παρακολουθήσαμε τους φοιτητές κατά την πρακτική τους εξάσκηση στους ασθενείς. 
 
Ευχαριστούμε τους φοιτητές της Ειδικότητας Ειδ. Φ.Α. και τον επεύθυνο καθηγητή κ. Κοκαρίδα Δημήτριο, για την τιμή που μας έκαναν να μας προσκαλέσουν σε μια τόσο όμορφη εκδήλωση.