ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σχολικοί Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ Καλαθοσφαίρισης Αγοριών-Κοριτσιών Α.Μ.Ε.Α

Με μεγάλη επιτυχία και με την καθολική συμμετοχή των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής Π.Ε. Ημαθίας, διεξήχθησαν στην Βέροια την Τρίτη  07-06-2016  οι Σχολικοί Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ Καλαθοσφαίρισης Αγοριών-Κοριτσιών Ειδικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας για το σχολικό έτος 2015-16.

Από την οργανωτική επιτροπή, δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή των 90 και πλέον μαθητών-τριών των σχολικών μονάδων και του φορέα ειδικής Αγωγής «Τα παιδιά της Άνοιξης» αλλά και από την ομαλή ροή των αγώνων. Οι συμμετέχοντες  μαθητές-τριες έδωσαν- και σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν- τον καλύτερό τους εαυτό.

Εκτός από τους αθλητές δόθηκε η δυνατότητα να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το υπέροχο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης σε όλους τους μαθητές που είχαν τη διάθεση, εκτελώντας ελεύθερες βολές σε ειδικά προσαρμοσμένα καλάθια. Η ομάδα Φυσικής Αγωγής  ανταπεξήλθε πλήρως στις απαιτήσεις της διοργάνωσης και με την άψογη συνεργασία της γραμματείας, των Διευθυντών των σχολικών μονάδων και των συνοδών καθηγητών , του ιατρού των αγώνων, καθώς και των εθελοντών του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, οι αγώνες διεξήχθησαν ομαλότατα. Σε όλους-ες τους συμμετέχοντες μαθητές/τριεςδόθηκαν διπλώματα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του  ο σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κος Μπουζιώτας Κωνσταντίνος μέλος της οργανωτικής επιτροπής.

H Δ/ντρια Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α. Ημαθίας κ.Αναστασία Ε.  Μαυρίδου εξαίρει τους Διευθυντές και τους συνοδούς καθηγητές των Ειδικών Δημοτικών Σχολείων Βέροιας και Νάουσας, των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας για την θαυμάσια δουλειά τους στην καθοδήγηση των μαθητών/τριών και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες μαθητές/τριες για την ευγενή άμιλλα και το αληθινό αθλητικό πνεύμα με το οποίο αγωνίστηκαν ευελπιστώντας σε ακόμη καλύτερες μελλοντικές διοργανώσεις.