ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην κορυφή της Ευρωπαϊκής διαιτησίας

Με τη συμμετοχή 364 αθλητών από 15 χώρες, διεξήχθητο τριήμερο 24-26 Ιουνίου το 7Πανευρωπαϊκό Κύπελλο TAEKWON-DOI.T.F. στην πανέμορφη πόλη της Cluj- Napoca στη Ρουμανία. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Polivalent Sports Centre, ενός καινούργιου κλειστού σταδίου πολλαπλών χρήσεων που αποτελεί πραγματικό στολίδι για την χώρα.

Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχε ως Διεθνής Διαιτητής και ο Εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας, Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN ο οποίος είχε επιλεγεί από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανάμεσα στους τριάντα πέντε (35) που επρόκειτο να διαιτητεύσουν. Στην τρίτη του εμφάνιση σε μεγάλη Διεθνή διοργάνωση, ορίστηκε ως ένας από τους οκτώ κεντρικούς που διαιτήτευσαν στα τέσσερα τερέν και ως ένας από τους κορυφαίους πέντε που έκριναν τις ανώτερες βαθμίδες στο αγώνισμα της Σκιαμαχίας 4-6 DAN.

Επίσης, κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης και στο γκαλά των επιλεγμένων τελικών, διαιτήτευσε στους δύο από τους οκτώ τελικούς, αριστεύοντας στα καθήκοντα του και αποσπώντας τα εύσημα από τους διοργανωτές και τους υπευθύνους της Επιτροπής Διαιτησίας. Μεγάλος του στόχος πλέον, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017 στην Ιρλανδία.