Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα το επίσημο γεύμα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα και σε πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε το επίσημο γεύμα του Φιλίππου Βέροιας, με την ευκαιρία του τέλους της αγωνιστικής σαιζόν, την Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 στην Ταβέρνα «Φλαμουριές», η οποία πρόσφερε και την χορηγία της εκδήλωσης.

Στην συνεστίαση παραβρέθηκαν οι αθλητές και οι προπονητές των τμημάτων χάντμπολ ανδρών, εφήβων και νεανίδων, ο έφορος του τμήματος βόλλεϋ των ανδρών, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων οι προπονητές και ο έφορος του στίβου καθώς και οι προπονητές και ο έφορος του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αντώνης Κορωνάς στη σύντομη ομιλία του έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις ομάδες που διακρίθηκαν στη φετινή χρονιά, ξεκινώντας από τις πρωταθλήτριες Ελλάδας νεάνιδες του χάντμπολ, τους τριταθλητές εφήβους και τους πρωταθλητές στην Τρίτη Εθνική κατηγορία του μπάσκετ ανδρών. Απένειμε τα εύσημα σε όλα τα τμήματα και ιδιαίτερα στο τμήμα ανδρών του χάντμπολ, το οποίο ίσως στην δυσκολότερη χρονιά της ιστορίας του και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες στάθηκε με αξιοπρέπεια, τερματίζοντας στην 7η θέση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας και φτάνοντας στα ημιτελικά του Κυπέλου, όπου και αποκλείστηκε στην παράταση από τον τελικό. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους έμπειρους αθλητές της ομάδας Μπαντή Δημήτρη, Δεληγιάννη Κώστα, Παπαδόπουλο Στηβ, Δέλιο Χάρη και Κορωνά Θωμά καθώς και τους προπονητές για την προσφορά τους, την αφοσίωσή τους και την αυταπάρνησή τους.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους φετινούς χορηγούς της ομάδας ATTICA BANK, ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – SEMANTIC, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΕΝΑ», ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΚΑΨΑΛΗ», ΕΠΙΠΛΑ «ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ», ΔΙΑΝΟΜΕΣ «ΚΟΡΜΟΣ», ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΦΛΑΜΟΥΡΙΕΣ», ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ «ΠΑΝΙΝΙ» για την υποστήριξή τους, αναφέροντας πως «χωρίς την αρωγή τους ο Σύλλογος πολύ δύσκολα θα ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις της φετινής πολύ δύσκολης χρονιάς». Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του Συλλόγου προς τους ιατρούς που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα τη σαιζόν 2011-2012 κους Δήμου και Ασλάνογλου. Τέλος ευχαρίστησε και τον βουλευτή Ημαθίας κο Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος παρευρέθηκε και στην εκδήλωση, για την έμπρακτη υποστήριξη και βοήθεια που παρείχε από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς στον Σύλλογο, ενεργώντας ως πραγματικός φίλαθλος και εργάτης του αθλητισμού.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS