ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές από 13/02/2014

Αιθ 1: ROBOCOP. Ώρες προβολών: 19.15 και 21.30

Σκηνοθεσία: ΧΟΣΕ ΠΑΝΤΙΛΑ.  Ηθοποιοί:  ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ , ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ , ΑΜΠΙ ΚΟΡΝΙΣ , ΤΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΣΕΛ , ΜΑΙΚΛ ΚΙΤΟΝ

EXTRA:  Το 1987, ο Robocop κατάφερε να ανανεώσει το είδος της επιστημονικής φαντασίας αποσπώντας όχι μόνο καλές κριτικές αλλά και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ. Η εξαιρετικά θερμή υποδοχή του κοινού δημιούργησε δύο συνέχειες, μια τηλεοπτική σειρά, animated σειρές, video games και κόμικ. Αυτή την πολύτιμη κληρονομιά αξιοποιεί ο Jose Padilha (Elite Squad, Elite Squad: The Enemy Within) σε συνεργασία με τον ταλαντούχο σεναριογράφο James Vanderbilt (Zodiac, The Amazing Spider-Man 2) και υπόσχεται να επαναφέρει τον Robocop στο καθήκον, αλλά και στις αίθουσες, σε μια εντυπωσιακή και πολυεπίπεδη περιπέτεια. Εκτός από καταιγιστική δράση, η επιστροφή του κινηματογραφικού συμβόλου σκοπεύει να δώσει απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα για την ανθρώπινη φύση και την αυτοδιάθεση.

Στο πολυαναμενόμενο αυτό remake πρωταγωνιστεί ο ανερχόμενος Joel Kinnaman (The Killing TV series) στο πλευρό των σπουδαίων Gary Oldman (Dark Knight Rises), Samuel L. Jackson (Django Ο Τιμωρός) και Michael Keaton (Batman).

Αιθ 2: VAMPIRE ACADEMY  Ώρες προβολών: 18.00, 20.00 και 22.00

Ηθοποιοί: ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΠΕΡΝ , ΤΖΟΕΛΙ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣΟΝ , ΟΛΓΑ ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ , ΖΟΙ ΝΤΟΙΤΣ , ΛΟΥΣΙ ΦΡΑΪ , ΝΤΑΝΙΛΑ ΚΟΖΛΟΒΣΚΙ

Περίληψη:  Η ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ δεν είναι συνηθισμένη. Είναι ένα κρυφό μέρος στα απάτητα δάση της Μοντάνα, όπου οι νεαροί βρικόλακες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους και οι Dhampir (μισοί άνθρωποι και μισοί βαμπίρ) εκπαιδεύονται ώστε να τους προστατεύουν. Η 17χρονη Rose Hathaway (Zoey Dutch) είναι Dhampir και η αποστολή της είναι να προφυλάσσει την καλύτερη της φίλη Lissa Dragomir (Lucy Fry), η οποία είναι η πριγκίπισσα των θνητών βρικολάκων Moroi.

Βασισμένο στη λογοτεχνική σειρά των έξι βιβλίων "Vampire Academy", με συνολικές πωλήσεις παγκοσμίως πάνω από 1,000,000 αντίτυπα, 8 εβδομάδες στη λίστα των bestsellers των New York Times και βραβείο από την American Library Association, το "Vampire Academy" φιλοδοξεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη μια νεανική, συναρπαστική και ρομαντική ιστορία βρικολάκων, με στοιχεία μαύρου χιούμορ και έντονη δράση.

Ανακοίνωση αλλαγής ιστοσελίδας:

Λόγω τεχνικού προβλήματος, η επίσημη ιστοσελίδα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ www.cinemastar.gr έχει καταργηθεί. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ιστοσελίδα. Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

12 χρόνια σκλάβος *** ταινία ποιότητας, υποψηφιότητα για OSCAR ***

Dallas buyer club *** ταινία ποιότητας, υποψηφιότητα για OSCAR ***

20/2 Barbie

6/3 300. Rise of an Empire. Το μεγαλύτερο Blockbuster που όλοι περιμένετε. Η συνέχεια των 300…

20/3 Lego movie

27/3 Η κιβωτός του ΝΩΕ

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA