Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι προβολές από 06/03/2014

Οι προβολές από 06/03/2014

Αιθ 1 : 300: Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 3D - 300: RISE OF AN EMPIRE.  Ώρες προβολών: 19.00 και 22.00

Σενάριο: ΖΑΚ ΣΝΑΪΝΤΕΡ, ΚΕΡΤ ΤΖΟΝΣΤΑΝΤ

Ηθοποιοί: ΕΥΑ ΓΚΡΙΝ , ΛΕΝΑ ΧΙΝΤΕΙ , ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΟΥΕΝΧΑΜ , ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΣΑΝΤΟΡΟ , ΣΑΛΙΒΑΝ ΣΤΕΙΠΛΕΤΟΝ , ΧΑΝΣ ΜΑΘΙΣΟΝ , ΚΑΛΑΝ ΜΑΛΒΕΪ , ΤΖΑΚ Ο ΚΟΝΕΛ , ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΙΕΡΜΑΝ , ΙΓΚΑΛ ΝΑΟΡ , ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΛΙΒΙΝ

Επιτέλους οι ¨300¨ ξαναέρχονται στην μεγάλη οθόνη με μοναδική τρισδιάστατη προβολή, στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ.

Σκεφτείτε το: προβολή σε μια μεγάλη αίθουσα, σ' έναν κινηματογράφο που διαθέτει μια μεγάλη  (διαστάσεων 10m x 5m) οθόνη, με ειδικές επιστημονικές παρεμβάσεις για την ταινία 300: Rise of an empire 3D, στο νέο αναβαθμισμένο 3D σύστημα του προτζέκτορα Barco με φωτεινότητα 20.000 lumens.

Και καταλήγοντας στον ήχο: ψηφιακός DTS Dolby Digital 5.1 που κατακλύζει την αίθουσα, με τη βοήθεια δεκαπέντε ηχείων και πέντε ενισχυτών.

Πόσο πιο ιδανικό περιβάλλον για να μη δει κανείς απλά, αλλά να βιώσει μία από τις πιο όμορφες, τρομακτικές, συγκινητικές και ελπιδοφόρες ταινίες για την ανθρώπινη επιβίωση που κατέγραψε ποτέ η μεγάλη οθόνη. Μια ιστορική ταινία που όλοι πρέπει να δούνε.

Στη ταινία "300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας", συναντάμε τον Θεμιστοκλή και τον ελληνικό στόλο, ενάντια στις Περσικές δυνάμεις του "Θεού Βασιλιά" Ξέρξη (Ροντρίγκο Σαντόρο) και της Αρτεμισίας (Έβα Γκριν), της πιο εκδικητικής αρχηγού του Περσικού στρατού.

Ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής (Σάλιβαν Στέιπλετον) επιχειρεί να ενώσει όλους του Έλληνες σε μια επική μάχη που άλλαξε την ιστορία του Δυτικού κόσμου!

Αναμφισβήτητα η Νο1 ταινίας της χρονιάς που όλοι περιμένατε.

(η συνέχεια των 300 είναι γεγονός)

Αιθ 2 : Αύγουστος   Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζούλιαν Νίκολσον, Σαμ Σέπαρντ, Τζούλιετ Λιούις, Γιούαν Μακγκρέγκορ, Μπένεκτιτ Κούμπερμπαχ, Κρις Κούπερ, Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ..

Αύγουστος είναι αμερικανική δραματική κωμωδία παραγωγής 2013. Αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του βραβευμένου με Πούλιτζερ και Τόνι ομότιτλου θεατρικού του Τρέισι Λετς. Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Γουέλς με τους: Τζούλια Ρόμπερτς, Μέριλ Στριπ, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Κρις Κούπερ

Ο Τζον Γουέλς, παραγωγός της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Στην Εντατική» και σκηνοθέτης μερικών επεισοδίων της, συγκεντρώνει ένα αξιόλογο κάστ με γνωστά ονόματα ηθοποιών και με εγγυημένες ερμηνείες μας παραδίδει ένα συγκινητικό και σκληρό ταυτόχρονα έργο πάνω στην οικογένεια, τη δομή, τη συνήθη πορεία της και τα προβλήματά της.

Ο «Αύγουστος» είναι μια συγκινητική δραματική κομεντί, με δυνατές ερμηνείες που αξίζουν βραβεία (η ταινία είναι υποψήφια για τις Χρυσές Σφαίρες) και αξίζει, βέβαια,  να δει κανείς.  

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

Dallas buyer club *** ταινία ποιότητας, υποψηφιότητα για OSCAR ***

20/3 Lego movie

27/3 Η κιβωτός του ΝΩΕ, (Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins, Emma Watson)

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS