ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 14/06/18

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2 - INCREDIBLES 2    (ΜΕΤΑΓΛ.)

Αιθ1: (κλιματίζεται)

Προβολές:  κάθε μέρα στις 18.30

Σκηνοθεσία/ Σενάριο:ΜΠΡΑΝΤ ΜΠΕΡΝΤ

Ηθοποιοί:   ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΜΗΛΙΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΧΙΛΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2» - ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

TRIVIA

Επίσημο site: http://disney.gr/

Trailer:

ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΠΟΨΕ;

ΘΕΡΙΝΗ   Αίθουσα

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή θα μεταφερθεί στην Αίθουσα 1)

Προβολές:  κάθε μέρα στις 21.15

Σκηνοθεσία / Σενάριο: Αλεξάντρα Λεκλέρ

Ηθοποιοί:  Ντινιέ Μπουρντόν, Βαλερί Μπονετόν, Ιζαμπέλ Καρέ, Ελέν Βενσάν

Κωμωδία ερωτικών καταστάσεων και παρεξηγήσεων για όσους φαντάζονται πως η ζωή με σύζυγο και ερωμένη μπορεί να είναι ονειρεμένη!

Η Σαντρίν, παντρεμένη εδώ και δεκαπέντε χρόνια και μητέρα δύο παιδιών, ανακαλύπτει ότι ο άνδρας της Ζαν, διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, όταν βρίσκει τα μηνύματα της ερωμένης στο κινητό του. Εκεί που κανείς θα περίμενε ότι αυτό θα σήμαινε την αρχή του τέλους για τον γάμο της, η Σαντρίν έχει μια εντελώς ριζοσπαστική ιδέα: όταν ξεπεράσει το σοκ, θα αποφασίσει να συναντήσει την αντίζηλό της Βιρζινί, για να της προτείνει μία ιδιαίτερη συμφωνία: να μοιραστούν την «κηδεμονία» του Ζαν, να ζουν μαζί του δηλαδή εκ περιτροπής. Οι δύο γυναίκες δίνουν τα χέρια και βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, επιβάλλοντας στον κοινό τους σύντροφο το νέο αυτό τρόπο ζωής. Αυτό που, όμως, αρχικά μοιάζει σαν όνειρο κάθε άνδρα - μία εβδομάδα με τη σύζυγο, μία με την ερωμένη - ίσως δεν είναι η τέλεια ζωή που φανταζόταν ο Ζαν…

Η σκηνοθέτις Alexandra Leclère κάνει τα πρώτα της κινηματογραφικά βήματα τo 2003 με την ταινία μικρού μήκους, «Bouche à bouche», με την οποία κερδίζει δύο βραβεία. To 2004, αποφασίζει να μετατρέψει αυτήν την πρώτη της δουλειά, σε ταινία μεγάλου μήκους με τον τίτλο «Les soeurs fâchées». Τρία χρόνια μετά, γυρίζει τη δεύτερη της ταινία μεγάλου μήκους «Le prix à payer» με δυο ζευγάρια κινηματογραφικών αστέρων. Έχοντας πάντοτε στο πλευρό της καταξιωμένους ηθοποιούς, συνεχίζει το 2011 με την ταινία «Maman», το 2015 με την ταινία «Le grand partage», και το 2017 με την ταινία «Garde alternée».

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria