ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 28/06/18

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2 - INCREDIBLES 2    (ΜΕΤΑΓΛ.)

Αιθ. 1: (κλιματίζεται)

Προβολές:  κάθε μέρα στις 18.30

Σκηνοθεσία/ Σενάριο:ΜΠΡΑΝΤ ΜΠΕΡΝΤ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΜΗΛΙΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΧΙΛΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2» - ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

TRIVIA

Επίσημο site: http://disney.gr/

Trailer:

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 8 - OCEAN'S 8

Αίθουσα 1 - ΘΕΡΙΝΗ   Αίθουσα

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή θα μεταφερθεί στην Αίθουσα 1)

Προβολές:  Κάθε μέρα στις 21.15

Σκηνοθεσία/ Σενάριο:ΓΚΑΡΙ ΡΟΣ

Ηθοποιοί: ΣΑΝΤΡΑ ΜΠΟΥΛΟΚ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ, ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ, ΜΙΝΤΙ ΚΑΛΙΝΓΚ

H θηλυκή συμμορία των 8 με all-star cast και κόλπα που δεν θα τολμούσαν ποτέ τα αγόρια.

Η αντρική all-star «Συμμορία των 11» του Στίβεν Σόντερμπεργκ αποκτά μία νέα βερσιόν με ηρωίδες οκτώ εκθαμβωτικές σταρ: Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Ριάνα, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον, Αν Χάθαγουεϊ και Οκοαφίνα καταστρώνουν το απόλυτο σχέδιο κλοπής ανεκτίμητων κοσμημάτων που έχει τα φόντα να στέψει το «Ocean's 8» κορυφαίο heist movie του 2018.

Η νέα συμμορία 8 γυναικών που αποτελείται από τις Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna, Sarah Paulson, Mindy Kaling και Awkwafina, θα προσπαθήσει να οργανώσει και να διαπράξει τη μεγαλύτερη ληστεία κοσμημάτων που έχει συμβεί ποτέ στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο στόχαστρό της το ετήσιο Μet Gala.

Το σίκουελ στην τριλογία του Steven Soderbergh έχει πρωταγωνίστρια την Debbie Ocean, αδελφή του Danny Ocean (George Clooney) την οποία υποδύεται η Sandra Bullock.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σκηνοθετεί ο Gary Ross του «The Hunger Games»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες ... Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν (Σάντρα Μπούλοκ) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ (Κέιτ Μπλάνσετ). Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα (Κάλινγκ), την πορτοφολού Κοστάνς (Ακουαφίνα), την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι (Πόλσον), τη χάκερ Νάιν Μπολ (Ριάνα) και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ (Μπόναμ Κάρτερ). Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια - διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ (Χαθαγουέι), η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

Επίσημο site: http://www.oceans8movie.com/

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria