Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 18/10/18

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 18/10/18

ALPHA  (υποτιτλ)

Προβολές: Καθημερινά στις 19.00

Σκηνοθεσία/ Σενάριο:ΑΛΜΠΕΡΤ ΧΙΟΥΖ

Ηθοποιοί:  ΛΕΟΝΟΡ ΒΑΡΕΛΑ, ΚΟΝΤΙ ΣΜΙΤ-ΜΑΚΦΙ, ΝΑΤΑΣΙΑ ΜΑΛΤΕ, ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΑΟΥΚΟΥΡ ΓΙΟΧΑΝΕΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το Άλφα είναι μια επική περιπέτεια που εκτυλίσσεται στην τελευταία Εποχή των Παγετώνων. H συναρπαστική, οπτικά εκθαμβωτική ιστορία «φωτίζει» τις απαρχές της σχέσης του ανθρώπου με τον καλύτερό του φίλο. Ένα νεαρό αγόρι τραυματίζεται στη διάρκεια του πρώτου του κυνηγιού με τη φυλή του, και πρέπει να μάθει να επιβιώνει μόνος του στην ανελέητη φύση. Όταν δειλά-δειλά δαμάζει ένα μοναχικό λύκο, εγκαταλειμμένο από την αγέλη του, οι δύο γίνονται αναπάντεχοι σύμμαχοι και μαθαίνουν να βασίζονται ο ένας στον άλλο, αντιμετωπίζοντας αμέτρητους κινδύνους και δυσκολίες για να γυρίσουν σπίτι πριν έρθει ο χειμώνας.

Trailer:

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΛ ΡΟΑΓΙΑΛ - BAD TIMES AT THE EL ROYALE  

Προβολές:  Καθημερινά στις 21.00

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: ΝΤΡΟΥ ΓΚΟΝΤΑΡΝΤ

Ηθοποιοί:  ΤΖΟΝ ΧΑΜ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΝΙΚ ΟΦΕΡΜΑΝ, ΝΤΑΚΟΤΑ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΛΙΟΥΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΣΙΝΘΙΑ ΕΡΙΒΟ, ΚΕΪΛΙ ΣΠΕΝΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Επτά άγνωστοι, ο καθένας με ένα κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ της Λίμνης Τάχο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για λύτρωση… πριν όλα πάνε κατά διαόλου.

Ο Γκόνταρντ λέει ότι η ταινία ξεκίνησε από αυτή ακριβώς την απλή ιδέα της συνάντησης επτά ανθρώπων που κανείς δεν είναι ότι φαίνεται κι ότι αφού σκιαγράφησε τους χαρακτήρες τους «άφησε να ορίσουν εκείνοι την ιστορία». Οπως λέει επίσης, αντίθετα από το «Μικρό Σπίτι στο Δάσος», το «Bad Times at the El Royale» δεν ακολουθεί τους κανόνες κάποιου συγκεκριμένου κινηματογραφικού είδους, αλλά όπως εκείνη η ταινία «παίζει με τον κίνδυνο» κάτι που πολλές ταινίες με μεγάλο μπάτζετ φοβούνται να κάνουν.

Επίσημο site: https://www.foxmovies.com/movies/bad-times-at-the-el-royale

Trailer:

FIRST MAN (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ)

Προβολές:  Πέμπτη 18/10 - Δευτέρα 22/10 – Τρίτη 23/10 – Τετάρτη 24/10 στις 21.00

Παρασκευή 19/10 – Σάββατο 20/10 - Κυριακή 21/10  στις 19.00 και 21.45

Υποψήφιο για OSCAR

Σκηνοθεσία: Ντάμιεν ΣαζέλΣενάριο: Τζος Σίνγκερ Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Κλερ Φόι, Κρίστοφερ Άμποτ, Κάιλ Τσάντλερ

Πως μοιάζει το ταξίδι στη Σελήνη, όταν είναι φτιαγμένο από τα καλύτερα οσκαρικά υλικά;  Η νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη του «Whiplash» και του «La La Land», αποτελεί ένα συγκινητικό biopic του αστροναύτη Νιλ Άρμστρονγκ, του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στη Σελήνη, στις 20 Ιουλίου του 1969.

Η ταινία που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τζέιμς Χάνσεν, «First Man: A Life of Neil A. Armstrong». Τη σεναριακή διασκευή για τη μεγάλη οθόνη έχει κάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του «Spotlight», Τζος Σίνγκερ.

Η ταινία επικεντρώνεται στην ιστορία του Νηλ Άρμστρονγκ, εστιασμένη στην περίοδο από το 1961 έως το 1969 και δοσμένη από την οπτική γωνία του ίδιου του πρωταγωνιστή. Κανένα από τα ντοκιμαντέρ που έχετε δει, δεν θα σας κάνει να ζήσετε τόσο ζωντανά την ιστορία του πρώτου ανθρώπου στην επιφάνεια της Σελήνης. Να ζήσετε την πραγματοποίηση των ονείρων του ανθρώπου να περπατήσει πάνω στη σκονισμένη επιφάνεια της Σελήνης και να αισθανθεί κάτω από τα πόδια του την ύπαρξη ενός άλλου κόσμου.

Και για πρώτη φορά θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στο εσωτερικό ενός παρόμοιου “πυραύλου”, προσδεμένος σ’ ένα τεράστιο πυραυλικό σύμπλεγμα που σε λίγο θα εκτόξευε πίσω του φωτιά και λάβρα εκατοντάδων βαθμών Κελσίου. Ενός πυραύλου του οποίου η ισχύς των ηλεκτρονικών του υπολογιστών ήταν δεκάδες χιλιάδες φορές μικρότερη απ' αυτή του κινητού μου.

•           Φανταστείτε, λοιπόν, τις πρώτες αναταράξεις του διαστημοπλοίου καθώς ο τεράστιος πύραυλος “Κρόνος 5” σε απόσταση μερικών μόνο μέτρων κάτω από το κάθισμά σας αρχίζει να λειτουργεί λίγο πριν από την εκτόξευση.

•           Τις δυνάμεις που ταράζουν τα πάντα γύρω σας καθώς το πυραυλικό αυτό σύμπλεγμα προσπαθεί να ξεπεράσει την δύναμη της γήινης βαρύτητας που το κρατάει δεμένο στην αγκαλιά της. Tη στιγμή της εκτόξευσης όταν, ασυναίσθητα σχεδόν, αρχίζετε να πατάτε τους κατάλληλους διακόπτες και να αναφέρετε τις ενδείξεις στις οθόνες ελέγχου της πτήσης.

•           Tο απότομο τράνταγμα και τον εκκωφαντικό θόρυβο όταν ο πρώτος όροφος αποκόπτεται από το υπόλοιπο πυραυλικό σύμπλεγμα.

•           Τις βαρυτικές δυνάμεις που σας καθηλώνουν κυριολεκτικά στο κάθισμά σας στα πρώτα λεπτά της πτήσης σας όταν το βάρος σας τριπλασιάζεται.

•           Tη στιγμή που το Διαστημικό Λεωφορείο φτάνει το ύψος των 110 περίπου χιλιομέτρων, οπότε το όλο σύμπλεγμα έχει επιταχυνθεί από το μηδέν στα 28.000 χιλιόμετρα την ώρα και κινείται με ταχύτητα εννέα φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα της σφαίρας ενός όπλου.

Η ταινία του Σαζέλ, η αμέσως επόμενη μετά τον θρίαμβο του «La La Land» και η πρώτη που δεν βασίζεται σε δικό του σενάριο, δεν έχει καν να κάνει αμιγώς με το διάστημα, ούτε στοχεύει, στην ουσία της, να αφηγηθεί μια μεγάλη ιστορία ενός μεγάλου άνδρα. Αντιθέτως, το «First Man» έχει να κάνει με τον ίδιο τον άνθρωπο, με την εμμονική του προσπάθεια να κατακτήσει το άγνωστο και με την απαραίτητη, εσωτερική του ανάγκη για νέες αρχές, λευκές σελίδες και την κατάκτηση κάθε φαινομενικά αξεπέραστου εμποδίου στη διαδρομή.

«Ο στόχος μου με αυτή την ταινία ήταν να μοιραστώ με το ακροατήριο τις αόρατες, άγνωστες πτυχές της αποστολής της Αμερικής στο φεγγάρι - ιδιαίτερα το προσωπικό έπος του Νιλ Άρμστρονγκ και αυτό που μπορεί να σκεφτόταν και να ένιωθε εκείνες τις διάσημες ώρες», είπε.

«Αυτή η ιστορία είναι ανθρώπινη και είναι οικουμενική, φυσικά, εξυμνεί ένα επίτευγμα της Αμερικής και επίσης γιορτάζει ένα επίτευγμα ”για όλη την ανθρωπότητα”, όπως αναγράφεται στην πλακέτα που άφησαν οι Νιλ και Μπαζ στο φεγγάρι. Είναι μία ιστορία για έναν απλό άνθρωπο που κάνει σημαντικές θυσίες και υφίσταται έντονες απώλειες για να επιτύχει το αδύνατο» σημειώνουν σε δήλωσή τους.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS