ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξυλοδαρμός γνωστού δικηγόρου και κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της Βέροιας

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εξελίχθηκαν χθες Πεμπτη, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στο κέντρο της Βέροιας.

Συγκεκριμένα σε εστιατόριο στην οδό Πατρ. Ιωακείμ (πεζόδρομος παραπλεύρως της Μητρόπολης) υπήρξε επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες από περίοικους, κατά το οποίο δύο άντρες ημεδαποί, 40 και 22 ετων, επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα γνωστό δικηγόρο που δραστηριοποιείται στη Βέροια, προκάλεσαν ζημιές στο κατάστημα και αμέσως μετά το έσκασαν.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αμέσως κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι πληροφορίες από διερχόμενους πολίτες, ανέφεραν ότι οι δράστες ήταν οπλισμένοι με πιστόλι και μαχαίρι. Εκλήθησαν ενισχύσεις και ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό στα στενά πίσω από την Μητρόπολη, την Βιβλιοθήκη, μέχρι την οδό Αγ. Δημητρίου.

Οι αστυνομικοί ήταν πραγματικά με το δάχτυλο στην σκανδάλη και ενημέρωναν τους περαστικούς να απομακρυνθούν, αφού ήταν ώρα που ήταν ακόμη ανοιχτή η αγορά και κυκλοφορούσε πολύς κόσμος.

Με συντονισμένες ενέργειες οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ τους εντόπισαν στην αρχή της οδού Αγ. Δημητρίου κρυμμένους σε ένα ακάλυπτο οικόπεδο. Χάρη στην ψυχραιμία των αστυνομικών,  τους συνέλαβαν χωρίς να υπάρξει συμπλοκή, ενώ επάνω τους βρέθηκε το πιστόλι και το μαχαίρι.

Ο δικηγόρος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στο χέρι, του έγιναν οι προβλεπόμενες διαγνωστικές εξετάσεις, του προσφέρθηκαν οι  πρώτες βοήθειες(κατά πληροφορίες ράμματα στο κεφάλι και τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι) και εξήλθε αργά μετά τα μεσάνυχτα.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ