Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 29/11/18

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 29/11/18

ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές : Παρασκευή 30/11 – Σάββατο 1/12 στις 18.00

Κυριακή 2/12  στις 11.30 σε απλή προβολή και 18.00 σε τρισδιάστατη 3D προβολή

Σκηνοθεσία:    ΦΙΛ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Σενάριο:          ΦΙΛ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΟΘΩΝ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ, ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΡΟΝΤΗΡΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Το “ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ” αφήνει πίσω του το video σκηνικό του Litwak, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Internet, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ralph. Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope. Στην πορεία, ο Ralph και η Vanellope θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».

Trailer:

Η ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΧΑΝΑ ΓΚΡΕΪΣ

THE POSSESSION OF HANNAH GRACE

Προβολές:   Πέμπτη 29/11 – Παρασκευή 30/11 – Σάββατο 1/12 – Κυριακή 2/12 στις 19.15 και 21.30

Δευτέρα 3/12 – Τρίτη  4/12 - Τετάρτη 5/12 στις 21.00

Σκηνοθεσία:    ΝΤΙΝΤΕΡΙΚ ΒΑΝ ΡΟΥΧΙΖΕΝ

Σενάριο:          ΜΠΡΑΪΑΝ ΣΙΒΙ

Ηθοποιοί:        ΣΤΑΝΑ ΚΑΤΙΤΣ, ΣΕΪ ΜΙΤΣΕΛ, ΓΚΡΕΪ ΝΤΕΪΜΟΝ, ΚΙΡΜΠΙ ΤΖΟΝΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής γυναίκας. Οι μήνες περνάνε και η Megan Reed (Shay Mitchell), που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σωρό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σωρός μπορεί να έχει καταληφθεί από μια δαιμονική σκοτεινή δύναμη.

Trailer:

Το σπίτι που έχτισε ο Τζακ (του Λαρς φον Τρίερ)

(The House That Jack Built)  

Επίσημη Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καννών 2018

Με τους Ματ Ντίλον, Μπρούνο Γκανζ, Ούμα Θέρμαν, Ράιλι Κίου

Προβολές:   Πέμπτη 29/11 – Παρασκευή 30/11 – Σάββατο 1/12 – Κυριακή 2/12 στις 21.00

Δευτέρα 3/12 – Τρίτη  4/12 - Τετάρτη 5/12 στις 20.30

Ο Λαρς φον Τρίερ θέτει, μέσα από μια γεμάτο σαρκασμό φιλοσοφική ταινία, θαρραλέες, εξοργιστικές όσο και σπαρακτικά ειλικρινείς ερωτήσεις για τη ζωή, την ηθική και την τέχνη. 

Μέσα σε διάστημα 12 ετών ο Τζακ εξελίσσει την «τέχνη» του (μετά από κάθε φόνο φωτογραφίζει τα θύματα του σαν να είναι ζωντανά) και διαπιστώνει ότι βρίσκεται κοντά στο έργο ζωής του που δεν είναι άλλο από το χτίσιμο ενός μοναδικού «σπιτιού» που θα του προσφέρει τη γαλήνη που αναζητά. Οχι μια ταινία για έναν serial killer, αλλά μια παραβολή κι ένας στοχασμός για την τέχνη, το καινούριο φιλμ του Λαρς φον Τρίερ είναι βαθιά προσωπικό κι αδιάλειπτα συναρπαστικό.

Η Ψυχή ανήκει στον Παράδεισο και το Σώμα στην Κόλαση.

Η κινηματογραφική κληρονομιά που έχει αφήσει ήδη πίσω του ο Λαρς φον Τρίερ, ίσως ο σπουδαιότερος Ευρωπαίος σκηνοθέτης της γενιάς του, είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Το βάρος της όμως μοιάζει τόσο δυσβάσταχτο για τον ίδιο, που αποφάσισε να το βγάλει από πάνω του με το μοναδικό τρόπο που ξέρει: κάνοντάς το σινεμά.

«Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι θηριωδίες που διαπράττουμε στη φαντασία μας είναι εκείνες οι επιθυμίες μας τις οποίες δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε στην πολιτισμένη κοινωνία μας, οπότε τις εκφράζουμε τελικά μέσα από την τέχνη», λέει κάποια στιγμή ο Τζακ στον άγνωστο και αόρατο (για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας) συνομιλητή του, στον οποίο διηγείται τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Όταν διέπραξε μια σειρά από φόνους, τους οποίους περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Από τη μία, λοιπόν, έχουμε έναν serial killer που εξοντώνει αναίτια και βασανιστικά μια σειρά από αθώα θύματα. Η αγωνία τους πλημμυρίζει την οθόνη, η ακραία βία κάνει ακόμη πιο άβολη την κατάσταση, οι χιουμοριστικές πινελιές την ελαφρώνουν με έναν ένοχα απολαυστικό τρόπο και, καθώς ο αστυνομικός κλοιός γύρω από τον Τζακ στενεύει διαρκώς, το σασπένς μεγαλώνει.

Trailer:

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ»

Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ

Προβολές:   Δευτέρα 3/12 – Τρίτη  4/12 - Τετάρτη 5/12 στις 19.00

Το δραματοποιημένο ιστορικό ντοκιμαντέρ διάρκειας 100 λεπτών επιχειρεί να “χωρέσει” τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, από την ίδρυσή του στον Πειραιά το 1918 έως σήμερα, με πλάνα αρχείου, περιεκτικές διηγήσεις αλλά και “πρόζα” από ηθοποιούς.

“Ζωντανεύει” ηγετικές προσωπικότητες του ΚΚΕ, όπως ο Νίκος Ζαχαριάδης, ο Μπελογιάννης και ο Πλουμπίδης, πρόσωπα όπως ο Μάνος Κατράκης αλλά και ξεχωριστές στιγμές του κόμματος όπως ο Μάης του 36, η ΕΑΜική αντίσταση και άλλα.

Γενική είσοδος 6€

Το ντοκιμαντέρ «καρέ-καρέ» μέσα σε 100 λεπτά διατρέχει την πλούσια ιστορία του ΚΚΕ με σπάνια αρχειακά ντοκουμέντα, δραματοποιημένο οπτικοακουστικό υλικό και πρωτότυπη μουσική.

Σημειώνεται, ότι πάνω από 100 συντελεστές δούλεψαν εθελοντικά. Για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε κινηματογραφική ομάδα αποτελούμενη από τους Σήφη Στάμου και Παυλίνα Αγαλιανού, με υπεύθυνο τον Κώστα Σταματόπουλο.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται και αφηγούνται on camera οι Παύλος Ορκόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη, Δημήτρης Αλεξανδρής και Λίλα Καφαντάρη. Επίσης, σε αφηγήσεις, απαγγελίες λογοτεχνικών κειμένων και ντοκουμέντων δανείζουν τη φωνή τους οι Δημήτρης Καταλειφός, Κώστας Καζάκος, Ελένη Γερασιμίδου και Διονύσης Ξενάκης.

Ακόμη, συμμετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και μουσικοί.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=yS78l6S8Dbc

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS