ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Βασίλης Καζούλης την Παρασκευή 7/12 στο BOWLING City Club στη Βέροια

Ο Βασίλης Καζούλης μαζί με την Ιωάννα Καβρουλάκη και τον Κώστα Πλατανιά έρχονται την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 9.30μμ, στο BOWLING city club στη Βέροια!

Ο Βασίλης Καζούλης ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.).

Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να «φορτίζει τις μπαταρίες του» και να συνεχίζει…

Συνοδοιπόροι σε αυτή την όμορφη βραδιά είναι η μοναδική για τη χροιά της και ανερχόμενη ερμηνεύτρια Ιωάννα Καβρουλάκη (φωνή - πλήκτρα) και ο δεξιοτέχνης Κώστας Πλατανιάς (φωνή - κιθάρα).

Στην μοναδική αυτή μουσική βραδιά μας καλωσορίζει ο αγαπημένος μας Γιώργος Γελαράκης.

Είσοδος Ελεύθερη!!

https://www.facebook.com/events/504714190035393