Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι προβολές από 27/03/2014

Οι προβολές από 27/03/2014

Αιθ 1 : LEGO Η ΤΑΙΝΙΑ.  Ώρες προβολών: 17.15

Από τα γνωστά παιχνίδια LEGO που όλοι μεγαλώσαμε παίζοντας με αυτά.

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:  ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ , ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ , ΣΙΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ , ΤΑΝΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ , ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ , ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ

EXTRA: “Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO” είναι η πρώτη μεγάλου μήκους LEGO περιπέτεια, από την Warner Bros. Pictures και τη Village Roadshow Pictures. Ο Έμμετ (Κρις Πρατ), ένας κλασικός χαρακτήρας LEGO, θα θεωρηθεί κατά λάθος ως ο “άνθρωπος”-κλειδί για τη σωτηρία του κόσμου με αποστολή να σταματήσει έναν τύραννο. Αυτό όμως είναι ένα ταξίδι για το οποίο ο Έμμετ και η παρέα του είναι – το μαντέψατε σωστά – εντελώς απροετοίμαστοι! Πολύ όμως απροετοίμαστοι! Μια υπέροχη ταινία για όλη τους μικρούς μας φίλους αλλά και όλη την οικογένεια.

Η επιτυχία και η δημοτικότητα της ταινίας έχουν ήδη …χτιστεί διεθνώς! Το πρώτο Σαββατοκύριακο του ανοίγματος στην Αμερική η ταινία πέτυχε το απλησίαστο νούμερο των 69.1 εκατομμυρίων δολαρίων, ρεκόρ ανοίγματος για animated ταινία όλων των εποχών σε μήνα Φεβρουάριο! Από τότε μέχρι τώρα, ξεπέρασε εύκολα τα 200 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως …και συνεχίζει.

Αιθ 1 : ΝΩΕ 3D.   Ώρες προβολών: 19.15 και 22.00

Σενάριο/ Σκηνοθεσία:ΝΤΑΡΕΝ ΑΡΟΝΟΦΣΚΙ

Ηθοποιοί: ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ , ΕΜΑ ΓΟΥΑΤΣΟΝ , ΝΙΚ ΝΟΛΤΕ , ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΟΝΕΛΙ , ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ , ΛΟΓΚΑΝ ΛΕΡΜΑΝ , ΡΕΪ ΓΟΥΙΝΣΤΟΟΥΝ

Περίληψη: Ο διάσημος ηθοποιός, υπό τη σκηνοθετική ενορχήστρωση του οραματιστή σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι ηγείται της διάσωσης του ζωικού βασιλείου, το οποίο θα εγκατασταθεί στην νέα Εδέμ, έχοντας στο πλευρό του σημαντικούς ηθοποιούς όπως ο «βετεράνος» Άντονι Χόπκινς στο ρόλο του Μαθουσάλα, η Τζένιφερ Κόνελι και η νεαρή σταρ του Χάρι Πότερ, Έμα Ουάτσον . Ζώα, κεραυνοί, βροχές, εντυπωσιακά εφέ και φυσικά η τεράστια ξύλινη κιβωτός πρωταγωνιστούν στην επική ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι που επιλέγει την τρισδιάστατη τεχνολογία για να συμπαρασύρει με τον θεαματικό κατακλυσμό και το κοινό.

EXTRA: Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου, υποδύεται τον διάσημο από τη Βίβλο χαρακτήρα του Νώε, του προφήτη του Θεού, που σώζει την οικογένειά του και μέρος του ζωικού βασιλείου μέσα σε μια τεράστια βάρκα, την κιβωτό, όταν η Γη πλήττεται από μια φονική πλημμύρα, τον βιβλικό κατακλυσμό. Η θρυλική ταινία που δεν πρέπει αν χάσει κανείς.

Αιθ 2 : Dallas buyer club (OSCAR-ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ) - Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Συνεχίζει για 2η εβδομάδα η ταινία που «σάρωσε» τα OSCAR και τις ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ.

Ηθοποιοί:  ΜΑΘΙΟΥ ΜΑΚ ΚΟΝΑΧΙ , ΣΤΙΒ ΖΑΝ , ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΓΚΑΡΝΕΡ , ΝΤΑΛΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤΣ , ΤΖΑΡΕΝΤ ΛΕΤΟϊ..

*** Ταινία ποιότητας: H ταινία που σάρωσε τα OSCAR και τις ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ***

OSCAR Best Actor

Πρώτος Ανδρικός Ρόλος Matthew McConaughey, Dallas Buyers Club

OSCAR Best Supporting Actor

Δεύτερος Ανδρικός Ρόλος Jared Leto, Dallas Buyers Club

OSCAR Makeup

Καλύτερο Makeup Dallas Buyers Club

Kαι 2 χρυσές ΣΦΑΙΡΕΣ:

Ά ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ Matthew McConaughey

Β΄ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ Jared Leto.

Με τις βραβευμένες ερμηνείες των Matthew McConaughey & Jared Leto.

Mια ταινία (φεστιβαλική) που αναδεικνύει τον κοινωνικό ρατσισμό, το πάθος αλλά και τον αγώνα για την ζωή.

Και όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής:

“this film was never about dying…

It was always about living”. Μην τη χάσετε!

"Συγκινητικό και δυνατό, είναι ένα θρίλερ επιβίωσης που σε βοηθά να κοιτάξεις κατάματα μια τραγική στιγμή της πρόσφατης ανθρώπινης ιστορίας δίχως να γίνεται ποτέ φτηνά μελοδραματικό ή να υποκύπτει στα κλισέ."

Γιώργος Κρασσακόπουλος - Athens Voice

DALLAS BUYERS CLUB από αυτήν την Πέμπτη στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας,

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

3/4 Captain America

20/4 Η Τινκερμπελ και οι πειρατές 3D

20/4 Η πεντάμορφη και το τέρας (το μαγευτικό παραμύθι ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη με τους: Léa Seydoux, Vincent Cassel)

1/5 Spiderman 3D

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS