ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές από 03/04/2014

Αιθ 2 : CAPTAIN AMERICA 2: Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.  Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ηθοποιοί:  ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ , ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ , ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ , ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ , ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΚΙ , ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ. Στα χνάρια της εξαιρετικής εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας των Εκδικητών, το “Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα” επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη τον πιο πατριωτικό σούπερ ήρωα του σύμπαντος της Marvel. Μετά το επίσης επιτυχημένο “Captain America: Η Επιστροφή του Πρώτου Εκδικητή” (2011), ο πρωταγωνιστής Chris Evans πλαισιώνεται όχι μόνο από τη γοητευτική παρουσία της Black Widow (Scarlett Johansson), αλλά ενισχύεται και από την αναπάντεχη και σίγουρα καθοριστική εμφάνιση του Robert Redford στον ρόλο του Alexander Pierce,του αινιγματικού μέλους της μυστικής οργάνωσης S.H.I.E.L.D. Μαζί τους θα απολαύσουμε τον Sebastian Stan (Black Swan, Rachel Getting Married), ο οποίος ενσαρκώνει τον νοσηρό, κακό Winter Soldier, που αναδύεται από το παρελθόν του Captain America.Η επιστροφή του θρυλικού σούπερ ήρωα προσανατολίζεται σε μια πιο πολιτική και τολμηρή πλοκή από κάθε άλλη ταινία της Marvel, καθώς θα σκαλίσει σε βάθος τις διφορούμενες τακτικές των μελών της περίφημης S.H.I.E.L.D.

Αιθ 1 : LEGO Η ΤΑΙΝΙΑ.  Ώρες προβολών: 17.15

Από τα γνωστά παιχνίδια LEGO που όλοι μεγαλώσαμε παίζοντας με αυτά.

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:  ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ , ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ , ΣΙΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ , ΤΑΝΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ , ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ , ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ

EXTRA: “Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO” είναι η πρώτη μεγάλου μήκους LEGO περιπέτεια, από την Warner Bros. Pictures και τη Village Roadshow Pictures. Ο Έμμετ (Κρις Πρατ), ένας κλασικός χαρακτήρας LEGO, θα θεωρηθεί κατά λάθος ως ο “άνθρωπος”-κλειδί για τη σωτηρία του κόσμου με αποστολή να σταματήσει έναν τύραννο. Αυτό όμως είναι ένα ταξίδι για το οποίο ο Έμμετ και η παρέα του είναι – το μαντέψατε σωστά – εντελώς απροετοίμαστοι! Πολύ όμως απροετοίμαστοι! Μια υπέροχη ταινία για όλη τους μικρούς μας φίλους αλλά και όλη την οικογένεια.

Η επιτυχία και η δημοτικότητα της ταινίας έχουν ήδη …χτιστεί διεθνώς! Το πρώτο Σαββατοκύριακο του ανοίγματος στην Αμερική η ταινία πέτυχε το απλησίαστο νούμερο των 69.1 εκατομμυρίων δολαρίων, ρεκόρ ανοίγματος για animated ταινία όλων των εποχών σε μήνα Φεβρουάριο! Από τότε μέχρι τώρα, ξεπέρασε εύκολα τα 200 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως …και συνεχίζει.

Αιθ 1 : ΝΩΕ 3D.   Ώρες προβολών: 19.15 και 22.00

Σενάριο/ Σκηνοθεσία:ΝΤΑΡΕΝ ΑΡΟΝΟΦΣΚΙ

Ηθοποιοί: ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ , ΕΜΑ ΓΟΥΑΤΣΟΝ , ΝΙΚ ΝΟΛΤΕ , ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΟΝΕΛΙ , ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ , ΛΟΓΚΑΝ ΛΕΡΜΑΝ , ΡΕΪ ΓΟΥΙΝΣΤΟΟΥΝ

Περίληψη: Ο διάσημος ηθοποιός, υπό τη σκηνοθετική ενορχήστρωση του οραματιστή σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι ηγείται της διάσωσης του ζωικού βασιλείου, το οποίο θα εγκατασταθεί στην νέα Εδέμ, έχοντας στο πλευρό του σημαντικούς ηθοποιούς όπως ο «βετεράνος» Άντονι Χόπκινς στο ρόλο του Μαθουσάλα, η Τζένιφερ Κόνελι και η νεαρή σταρ του Χάρι Πότερ, Έμα Ουάτσον . Ζώα, κεραυνοί, βροχές, εντυπωσιακά εφέ και φυσικά η τεράστια ξύλινη κιβωτός πρωταγωνιστούν στην επική ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι που επιλέγει την τρισδιάστατη τεχνολογία για να συμπαρασύρει με τον θεαματικό κατακλυσμό και το κοινό.

EXTRA: Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου, υποδύεται τον διάσημο από τη Βίβλο χαρακτήρα του Νώε, του προφήτη του Θεού, που σώζει την οικογένειά του και μέρος του ζωικού βασιλείου μέσα σε μια τεράστια βάρκα, την κιβωτό, όταν η Γη πλήττεται από μια φονική πλημμύρα, τον βιβλικό κατακλυσμό. Η θρυλική ταινία που δεν πρέπει αν χάσει κανείς.

Αιθ 2 : Ο ΚΟΣ ΠΙΜΠΟΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΜΑΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) - Ώρες προβολών: 17.30

Περίληψη: Ο Κος Πίμποντι είναι επιχειρηματίας, εφευρέτης, επιστήμονας, κάτοχος Νόμπελ, γευσιγνώστης, δύο φορές Ολυμπιονίκης και ιδιοφυία.... Τυγχάνει όμως να είναι και σκύλος! Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεση του, την μηχανή του ΧΡΟΝΟΑΥΓΟΥ, ο κος Πίμποντι και ο υιοθετημένος γιος του Σέρμαν μεταφέρονται πίσω στο χρόνο για να ζήσουν, από πρώτο χέρι, κάποια κοσμοϊστορικά γεγονότα, παρέα με μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

10/4 Η κλέφτρα βιβλίων.

20/4 Η Τινκερμπελ και οι πειρατές 3D

20/4 Η πεντάμορφη και το τέρας (το μαγευτικό παραμύθι ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη με τους: Léa Seydoux, Vincent Cassel)

1/5 Spiderman 3D

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA