Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 04/04/19

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 04/04/19

ΝΤΑΜΠΟ - DUMBO (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)

Προβολές:  Πέμπτη 4/4 – Παρασκευή 5/4 – Σάββατο 6/4 – Κυριακή 7/4 στις 17.30

Σκηνοθεσία:    ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ

Σενάριο:          ΕΛΕΝ ΑΜΠΕΡΣΟΝ

Ηθοποιοί:        ΝΤΑΝΙ ΝΤΕ ΒΙΤΟ, ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ, ΕΥΑ ΓΚΡΙΝ, ΑΛΑΝ ΑΡΚΙΝ, MAΪΚΛ ΚΙΤΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν. Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Trailer:

   

SHAZAM  ( DC )

Προβολές:   Πέμπτη 4/4 – Δευτέρα 8/4 -  Τρίτη 9/4 – Τετάρτη 10/4 στις 20.30    

Παρασκευή 5/4 – Κυριακή 7/4 - στις 19.00 και 21.30

Σάββατο 6/4 στις 19.30 και 22.00

Σε 3D Μόνο Παρασκευή 5/4 στις 21.30 και Σάββατο 6/4 στις 19.30

Σκηνοθεσία:    Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

Σενάριο:          Χένρι Γκέιντεν

Ηθοποιοί:        ΣΟΝ Ζάκαρι Λίβαϊ, Μαρκ Στρονγκ, Άσερ Έιντζελ, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Ντζιμόν Χουνσού, Λοβίνα Γιάβαρι, Μισέλ Μπορθ, Άνταμ Μπρόντι, Μάρτα Μίλανς, Γκρέις Φάλτον

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μετά την εμπορική επιτυχία του θεαματικού Aquaman, η DC μας συστήνει τον πανίσχυρο, απολαυστικό και ξεκαρδιστικό υπερήρωα που ακούει στο όνομα Shazam, ακρωνύμιο των Σολομώντα, Ηρακλή, Άτλαντα, Δία, Αχιλλέα και Ερμή (Solomon, Hercules, Atlas, Achilles, Mercury). Ως alter ego ενός 14χρονου, ο Shazam παραμένει ένα παιδί με υπεράνθρωπες δυνάμεις που υπόσχεται να μας διασκεδάσει με την ανεμελιά και τις περιπέτειες του. Άλλωστε τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύεται ο Ζάκαρι Λιβάϊ, γνωστός από την κωμική τηλεοπτική σειρά Chuck. Τον 14χρονο Μπίλι που αποκτά ξαφνικά υπερδυνάμεις και μεταμορφώνεται σε Shazam, υποδύεται ο Άσερ Έιντζελ (Jolene), στον ρόλο ενός αινιγματικού μάγου εμφανίζεται ο Ντζιμόν Χουνσού (Amistad), ενώ ο Μαρκ Στρονγκ  αναλαμβάνει τον ρόλο του κακού Δρ. Σιβάνα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ των θρίλερ Lights Out και Annabelle: Creation.

Trailer:

Νεκρωταφίο Ζώων - Pet Sematary

(Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ)

Προβολές:   Πέμπτη 4/4 – Δευτέρα 8/4 -  Τρίτη 9/4 – Τετάρτη 10/4 στις 21.00    

Παρασκευή 5/4 – Σάββατο 6/4 - Κυριακή 7/4 - στις 19.30 και 21.30

Σενάριο/Σκηνοθεσία:  Κέβιν Κολς & Ντένις Βιντμάιερ

Ηθοποιοί:   Τζέισον Κλάρκ, Έιμι Σέιμετζ, Τζον Λίθγκοου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκρωταφίο ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κρίντ (Τζέισον Κλάρκ), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ (Έιμι Σέιμετζ) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. Όταν μια τραγωδία τον χτυπά, ο Λούις στρέφεται στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ (Τζον Λίθγκοου), ξεκινώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που απελευθερώνει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS