ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές από 29/05/2014

Αιθ 1 : ΖΑΜΠΙΖΙΑ: ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (ΜΕΤΑΓΛ).  Ώρες προβολών: 18.00  (Μόνο Παρ-Σαβ-Κυρ)

Mια ταινία κινουμένων σχεδίων που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

Φαντασμαγορικά εφέ, απίστευτα τοπία στην καρδιά της Αφρικής, παρέα με όλο το ζωικό βασίλειο. Αυτή είναι η ΖΑΜΠΙΖΙΑ, αξίζει να την επισπευτείτε στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ.

Αιθ 1 : MALEFICENT  3D.   Ώρες προβολών: 19.45 και 22.00

Επιτέλους η ταινία που όλοι περιμένατε στην μεγάλη οθόνη του ΣΤΑΡ- το απόλυτο Block Buster του καλοκαιριού

Ηθοποιοί: Αντζελίνα Τζολί, ΣΑΜ ΡΑΙΛΙ, ΕΛ ΦΑΝΙΝΓΚ, ΤΖΟΥΝΟ ΤΕΜΠΛ, ΣΑΡΛΤΟ ΚΟΠΛΙ

Η ιστορία της 'Ωραίας Κοιμωμένης' από την οπτική γωνία της κακιάς μάγισσας (Angelina Jolie), η οποία εξιστορεί τα γεγονότα εκείνα που την οδήγησαν σε τόσο μοχθηρές πράξεις. Στην 3D υπερπαραγωγή της Disney, το ρόλο της νεαρής πριγκίπισσας Aurora αναλαμβάνει η Elle Fanning, ενώ τη βασίλισσα υποδύεται η Miranda Richardson.

Η πιο σκοτεινή μορφή της Disney κάνει την εμφάνιση της μέσα από την διασημότερη γυναίκα του Χόλιγουντ

Η ταινία του Ρόμπερτ Στρόμπεργκ εστιάζει στους λόγους που η μάγισσα στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά, μέσα από ένα ενδιαφέρον στόρι και εξαίσια γραφικά.

Το 1959 στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney η κακιά μάγισσα Maleficent μπορεί να ήταν αναμφίβολα η πιο στιλάτη της ιστορίας, αλλά η ταινία ανήκε ολοκληρωτικά στην όμορφη πριγκίπισσα.

Στην καινούρια εκδοχή του κλασσικού παραμυθιού όμως, η μικρή χαριτωμένη νεαρή περνάει σε δεύτερη μοίρα για να δούμε για πρώτη φορά τη γνώριμη ιστορία από μια διαφορετική οπτική γωνία: αυτή της μάγισσας.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

12/6 Edge of Tomorrow 3D (Tom Cruise)

19/6 Million ways to die in the west

26/6 Transformers3DAge of extinction

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA