ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές στο Θερινό ΣΤΑΡ!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Ένας καλοκαιρινός θεσμός ψυχαγωγίας των Ελλήνων και μάλιστα με φανατικούς θαυμαστές είναι και ο θερινός κινηματογράφος. Συνδυάζει την οικονομική διασκέδαση, την οικογενειακή έξοδο και το σημείο συνάντησης με φίλους. Η μαγεία του θερινού κινηματογράφου ενισχύεται από το σκηνικό που δημιουργεί το φυσικό περιβάλλον, ο έναστρος ουρανός πάνω από τους θεατές, η μυρωδιά του γιασεμιού ή του νυχτολούλουδου και η καλοκαιρινή αύρα. Όλο αυτό το σκηνικό κλέβει πολλές φορές την παράσταση καθώς το μάτι ταξιδεύει. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά μιας καλοκαιρινής νύχτας σε συνδυασμό με μια δημιουργία της έβδομης τέχνης να αποτυπώνεται στην οθόνη.


10/7 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΖΙΓΚΟΛΟ - FADING GIGOLO (ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ,  ΤΖΟΝ ΤΟΡΤΟΥΡΟ)

Ο αειθαλής Γούντι Άλεν αφήνει την καρέκλα του σκηνοθέτη στον Τζον Τορτούρο (“ROMANCE & CIGARETTES”, “PASSIONE”) και αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή σε αυτή την κομεντί που πλημμυρίζει την μεγάλη οθόνη με γοητευτικές εικόνες της Νέας Υόρκης, αυτοσαρκαστικό χιούμορ, σαγηνευτικές γυναίκες και υπέροχες τζαζ και λάτιν μουσικές. http://youtu.be/_pdlbI4TuGY

 

10/7 ΜΑΖΙ... ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ - BLENDED

Η ταινία “ΜΑΖΙ...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ” σηματοδοτεί την τρίτη ρομαντική κομεντί όπου συμπρωταγωνιστούν οι Άνταμ Σάντλερ και Ντρου Μπάριμορ. Σκηνοθετεί ο Φράνκ Κοράτσι, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει ξανά τον Άνταμ Σάντλερ στις ταινίες “Ο ΝΕΡΟ-ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ” και “CLICK: Η ΖΩΗ ΣΕ FAST FORWARD”. Η ταινία είναι μια διασκεδαστική ρομαντική κομεντί που μας ταξιδεύει στην απρόβλεπτη και αστεία πλευρά της αγάπης. Τα γυρίσματα του μεγαλύτερου μέρους της ταινίας έχουν γίνει στη Νότια Αφρική. http://youtu.be/aJlRDvIowjU

 

17/7 Non-Stop (Λίαμ Νίσον)

Συνεχίζοντας την αναπάντεχη στροφή της καριέρας του ως ώριμος action star, ο Λίαμ Νίσον προσθέτει στη φιλμογραφία του ακόμη έναν σκοτεινό, σκληρό και σκυθρωπό ήρωα με θανάσιμα προσόντα και την ικανότητα να αντιμετωπίζει προκλήσεις πολύ μεγαλύτερες από τον ίδιο, σε αυτό το απόλυτα ικανοποιητικό θρίλερ.

 

24/7 Philomena (Judi Dench,Steve Coogan)

Μετά την επιτυχή της πορεία σε διάφορα γνωστά κινηματογραφικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο, όπου συγκέντρωσε 11 βραβεία, η «Φιλομένα» του Στίβεν Φρίαρς κάνει τώρα την έξοδό της στο Θερινό ΣΤΑΡ. Σε όλους μας είναι γνωστές οι ιστορίες αναζήτησης χαμένων συγγενών ή φίλων. Η νέα ταινία του βρετανού Στίβεν Φρίαρς «Φιλομένα» πραγματεύεται ένα παρόμοιο ζήτημα με μυθιστορηματικό ύφος καταφέρνοντας, ωστόσο, να μην περιπέσει στην παγίδα ενός μελοδραματικού, δακρύβρεχτου αφηγήματος.

Η ταινία βασίζεται σε ένα αληθινό γεγονός, που γράφτηκε στις εφημερίδες και αντανακλά μια πραγματικότητα που βίωσαν πολλές άλλες «αμαρτωλές»  μητέρες εκείνης της εποχής. Επίσης η ταινία έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων των Καλύτερης Ταινίας και Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Ντεντς.[5] Απέσπασε επίσης τέσσερις υποψηφιότητες για BAFTA[6] κερδίζοντας ένα και τρεις για Χρυσή Σφαίρα.

 

31/7 Η Τέλεια Ομορφιά

Η ταινία Η Τέλεια Ομορφιά (ιταλ. La grande bellezza) είναι δραματική κομεντί παραγωγής 2013 σε σκηνοθεσία και σενάριο Πάολο Σορρεντίνο. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο Τόνι Σερβίλλο, ο Κάρλο Βερντόνε και η Σαμπρίνα Φερίλλι. Η ταινία διαγωνίστηκε στο εξηκοστό έκτο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών και απέσπασε Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο BAFTA Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

 

24/7 Ηρακλής 3D

Ο «Ηρακλής: Οι Θρακικοί Πόλεμοι» βασίζεται στο ομώνυμο graphic novel , και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, θα δούμε τα εξής: Η ιστορία ξεκινά μετά την πραγματοποίηση των 12 Αθλων από τον Ηρακλή. Στοιχειωμένος από μια αμαρτία του παρελθόντος, ο ήρωας γίνεται μισθοφόρος. Μαζί με πέντε πιστούς συντρόφους, ταξιδεύει στην Αρχαία Ελλάδα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του

 

7/8 3 Μέρες Διορία (Κέβιν Κόστνερ)

Ο μυστικός πράκτορας Ίθαν Ρένερ (Κέβιν Κόστνερ) ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια και ότι έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής. Λίγο πριν αποσυρθεί, αποφασίζει να αποκαταστήσει τη σχέση του με την - εδώ και χρόνια - αποξενωμένη κόρη του (Χέιλι Στάινφιλντ), ενώ παράλληλα αναλαμβάνει μια εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή στο Παρίσι, με αντάλλαγμα μια πειραματική θεραπεία που ίσως τον θεραπεύσει.

 

21/8 Sex Tape (Cameron Diaz)

Ένα παντρεμένο ζευγάρι θα ξυπνήσει για να ανακαλύψει ότι το sex tape που έκανε το προηγούμενο βράδυ έχει χαθεί, κάτι που οδηγεί σε μια ξέφρενη αναζήτηση για την τύχη του. Αυτό έπαθαν η Cameron Diaz και ο Jason Segel!

 

28/8 Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες

Μετά την έξοδο της πρώτης επιτυχημένης ταινίας "Αεροπλάνα", η Disney ετοιμάζεται να μας απογειώσει για ακόμη μια φορά, με το sequel "Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες".

Ακολουθώντας τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της πρώτης ταινίας, το χιούμορ, τη δράση, τη συγκίνηση, τους ιδιαίτερους χαρακτήρες σε συνδυασμό με ένα περιπετειώδες σενάριο, το "Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες" είναι το ιδανικό δεύτερο μέρος της διαφαινόμενης, όπως φημολογείται, εναέριας τριλογίας.

 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook: 

http://www.facebook.com/cinestarveria  

facebook Group: CINE STAR VERIA