Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επίσκεψη ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β. και Φροντιστηρίων "Λέξις" στην "Πρωτοβουλία για το παιδί"
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 832 φορές

Επίσκεψη ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β. και Φροντιστηρίων "Λέξις" στην "Πρωτοβουλία για το παιδί"

Την Τρίτη,11 Σεπτεμβρίου 2018, επισκέφτηκαν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της Βέροιας η ομάδα μπάσκετ του «Φιλίππου» και εκπρόσωποι των φροντιστηρίων «ΛΕΞΙΣ»  του Γεράσιμου Καλλιγά.

 Η ομάδα του «Φιλίππου» την οποία συναποτελούσαν όλοι οι αθλητές, ο προπονητής  Δημήτρης Γκίμας και ο Πρόεδρός της  Ηλίας Λαζός πρόσφερε σε όλα τα παιδιά και τους εργαζόμενους του Κέντρου κάρτες διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες της νέας περιόδου, κατά την οποία –όπως είναι γνωστό- η ομάδα θα αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Προσφέρθηκαν επίσης κάρτες για τα παιδιά και το προσωπικό του Σπιτιού της, Βεργίνας. Τις κάρτες αυτές χάρισε στην Πρωτοβουλία για το Παιδί ο κύριος Γεράσιμος Καλλιγάς.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στην ομάδα μπάσκετ του αδελφού Σωματείου «Φίλιππος» καλή πορεία στο πρωτάθλημα, το οποίο, όπως κάθε χρόνο, θα παρακολουθήσουν ανελλιπώς τα παιδιά και οι συνοδοί τους. Ταυτόχρονα, ευχαριστεί τον ευγενή κύριο Γεράσιμο Καλλιγά για την πολλαπλή υποστήριξη που μας παρέχει.

   Υπενθυμίζεται ότι κάρτες διαρκείας για φίλους του μπάσκετ και του «Φιλίππου» διατίθενται και από την Πρωτοβουλία για το Παιδί», από τα γραφεία Διοίκησης-Εθελοντών, Ανοίξεως 19, τις εργάσιμες ώρες, τηλ. 23310-29571.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS