ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1303 φορές

Τα νέα του μπασκετικού ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας

Τα τελευταία νέα της ομάδας μπάσκετ του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας έχουν ως εξής:

ΑΝΔΡΩΝ

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση  στα γραφεία της ένωσης με την συμμετοχή 13 ομάδων. Η ομάδα του Ζαφειράκη όλη την εβδομάδα που κύλησε έκανε καθημερινές προπονήσεις με στόχο να παρουσιαστεί όσο έτοιμη γίνεται και να πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μέγας χορηγός του αντρικού τμήματος φέτος θα ναι ο. ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ Φ&Μ ΟΕ. Οι προπονητές του συλλόγου τον ευχαριστούν θερμά για την κίνησή του να ντύσει το τμήμα με νέες στολές και φόρμες. 

ΠΑΙΔΩΝ

Το παιδικό τμήμα συνεχίζει τις σκληρές προπονήσεις με επικέντρωση στην ενδυνάμωση και την ατομική τεχνική των παικτών. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει τον Ιανουάριο και έτσι η ομάδα του Στ.  Ζιάνη θα χει πολύ μεγάλο διάστημα για να προετοιμαστεί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Η ομάδα φέτος αποτελείται από 16 παίκτες γεννημένους του 2003. Από το τμήμα αυτό, οι Τούπος και Μώκας προπονούνται και υπό τις οδηγίες του Ν.Τούφα στο αντρικό τμήμα και πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθούν σε κάποια ματς. 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των μικρών τμημάτων σε κανονικούς ρυθμούς. Πολλά νέα παιδιά έρχονται να δοκιμάσουν το άθλημα της πορτοκαλί θεάς που χει χαρίσει πολλές χαρές τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό. Νέο τμήμα ξεκίνησε προπονήσεις στο 1ο Δημ με αγόρια και κορίτσια της Α' και Β' δημοτικού καθε Τριτη-Πέμπτη 17.00-18.00 και κάθε Σάββατο 09.30-10.30. Πληροφορίες για οποιοδήποτε τμήμα στο 23320-21524 ώρες γραφείου ή στο λογιστικό γραφείο του Θ. Πουρλίδα.  Σήμερα το τμήμα των 2006-07 θα δώσει το πρώτο του φιλικό με την ομάδα των Αετών Βέροιας στις 11.00 π.μ στο ΔΑΚ Νάουσας.