ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 443 φορές

Ήττα στα... σημεία για τους Αετούς Β. στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ

Μετά από ένα "γκραν γκινιόλ" παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα, οι Αετοί Βέροιας ηττήθηκαν από τον ΦΟ Αριδαίας, στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη πάλεψε για την πρόκριση, ωστόσο έχασε στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα από μία εύστοχη βολή των αντιπάλων στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Παρότι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, οι "ασπρόμαυροι" (αξιοσημείωτο πως ηττήθηκαν έπειτα από 28 σερί παιχνίδια!) βελτίωσαν την άμυνα τους και όντας πιο εύστοχοι στην επίθεση, "ροκάνισαν" τη διαφορά.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν για μεγάλο διάστημα στο σκορ, το ματς πήγαινε κυριολεκτικά πόντο πόντο, μέχρι την 4η περίοδο, όταν ο ΦΟΑ "πάτησε γκάζι" και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 74-64 (37').

Κάπου εκεί όμως οι Αετοί, όπως άλλωστε πράττουν σε όλα τους τα παιχνίδια, δεν παράτησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, πέντε δεύτερα πριν το τέλος.

Μάλιστα, η ομάδα της Ημαθίας είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα ενός πόντου, αλλά ο Ιωσηφίδης αστόχησε στη βολή και στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ και ευστόχησαν από τη γραμμή των βολών.

Το συγκρότημα της Πέλλας θα αγωνιστεί αύριο στον μεγάλο τελικό (19.00) με αντίπαλο τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (κέρδισε 61-56 στον άλλο ημιτελικό) ενώ οι Αετοί θα αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας (17.00) στον μικρό τελικό.

Να συγχαρούμε τον σημερινό μας αντίπαλο για την πρόκριση του και του ευχόμαστε καλή δύναμη στη φετινή σεζόν.

Τα δεκάλεπτα : 15-21, 37-35, 54-54, 74-75

ΑΡΙΔΑΙΑ : Βασίλογλου 2, Τοπαλίδης 9, Μπεγλόπουλος 8 (2), Αβραμίδης 14 (2), Κλιντσάρης 7, Μακρόπουλος 15, Αμπάρης 2, Τζάτζης 18 (4)

ΑΕΤΟΙ Β. : Χρήστου 3, Παπαδόπουλος Δ. 8 (2), Γκεκόπουλος 17, Παπαδόπουλος Γ. 5, Χατζηχαρίσης 17 (1), Ιατρού 5, Ιωσηφίδης 19 (2), Κασάπης, Χρυσάφης, Φωτιάδης, Γαβριηλίδης