Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συλλυπητήρια ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 406 φορές

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ανακοίνωση για τον χαμό του Χρήστου Καψάλη εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Αναλυτικά:

"Οι άνθρωποι του Φιλίππου Βέροιας αποχαιρετούν με οδύνη έναν από τους μεγαλύτερους εργάτες με τεράστια προσφορά στο άθλημα του χάντμπολ για περισσότερα από 30 χρόνια. Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην γυναίκα του Κατερίνα, τα παιδιά του Σοφία, Γιάννη.

Ο Χρήστος Καψάλης εκλέχθηκε για πρώτη φορά στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος το 2000 και στην συνέχεια συμμετείχε ανελλιπώς στα όργανα της Ομοσπονδίας Χαντμπολ, διατελώντας μεταξύ άλλων Β’ Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball, ενώ από το 2008 έως το 2015 ήταν Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Χρήστος Καψάλης εντάχθηκε στον Φίλιππο Βέροιας το 1984, διατέλεσε Γενικός Γραμματέας και συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου, από το πρώτο Κύπελλο Ανδρών το 1985, τον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1993, τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ το 2003, έως και το Κύπελλο του 2007.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS