ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 346 φορές

Ήττα στην Κέρκυρα για τον ΦΙΛΙΠΠΟ - Δηλώσεις Δ. Γκίμα

Την ήττα, με σκορ 70-60, γνώρισε στην Κέρκυρα η ανδρική ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Β’ Εθνική (Βορράς).

 Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα αν και "λαβωμένη" (απώντες Παραπούρας και Καβαργύρης) δυσκόλεψε αρκετά τον Φαίακα αφού βρέθηλε αρκετές φορές μπροστά στο σκορ μέχρι το 15'.

Η ομάδα της Κέρκυρας στην επανάληψη έκτισε σιγά - σιγά μια διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και πήρε δίκαια την νίκη.

Διαιτητές : Παγώνης και Καρακώστας

Δεκάλεπτα : 24-23, 39-36, 58-51, 50-60

Φαίακας Κέκρυρας (Κοντογιάννης): Γρίψιος, Ματενίδης, Νεδέλκος, Σιώπης, Σπιτιέρης, Πεταλωτής, Περούλης, Νίκας, Μαγκανάς, Ταουσάνης, Χατζόπουλος, Αυγερινός

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης) : Παπαδόπουλος, Σουτζόπουλος 14(2), Σισμάνης 2, Πονόπουλος, Τσιακλάγκανος 4, Βαλλιος 2,  Κοθράς 19(2), Καντάρκος 19(1), Πονόπουλος, Τσεσμετζίδης.

ΓΚΙΜΑΣ: "ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ"

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Φαίακας Κέρκυρας - Φίλιππος Βέροιας ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο filipposbc.gr. Αναλυτικά τα όσα είπε : "Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κέρκυρας για τη νίκη που ήταν δίκαιη.

Εμείς απο την πλευρά μας μπορούμε να ειμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας καθώς ηττηθήκαμε μαχόμενοι. Άξιοι συγχαρητηρίων ειναι και οι διαιτητές κύριοι Παγώνης και Καρακωστας. Ο πόλεμος συνεχίζεται και ακολουθεί ένα παιχνιδι που ειναι το πρέπει των πρέπει."