ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 454 φορές

Πέρασε και από το Κιλκίς η εφηβική ομάδα του Α.Ο.Κ. Βέροιας

Η εφηβική ομάδα του Α.Ο.Κ. Βέροιας πήρε τη νίκη επικρατώντας εκτός έδρας του αξιόμαχου Αετού Κιλκίς με σκόρ 53-84, κάνοντας το 10 στα 10.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν ανταγωνιστικά με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώσει με σκόρ 17-20. Στο  δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας με καλή άμυνα και ευστοχία στα περιφερειακά σουτ πήρε μια διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενη με 33-44.Ξεκινώντας το τρίτο δεκάλεπτο οι έφηβοι του Καπνά έκαναν ακόμη πιο δυνατή την άμυνά τους τελειώνοντας το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 44-67.Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι, φέρνοντας στην ομάδα μας μία ακόμη νίκη με τελικό σκορ  53-84.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν όλα την ίδια ενέργεια στο παρκέ παρά τις βασικές απουσίες, δικαιώνοντας τον προπονητή τους και την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν η αρνητική εντύπωση που κάνουν αυτοί που ορίζονται να διευθύνουν ένα παιχνίδι, που αντί να είναι "παιδαγωγοί" του αθλήματος σε παίκτες που είναι στην εφηβική ηλικία πράττουν εντελώς το αντίθετο, οδηγώντας τους υπόλοιπους συντελεστές σε εντάσεις ανούσιες και χωρίς να υπάρχει κάποιος πρακτικός λόγος. Ευτυχώς οι έφηβοι και των δύο ομάδων έδειξαν ότι το παιχνίδι πρέπει να παίζεται από ανθρώπους που έχουν σαν πρώτο προτέρημα το ήθος και μετά την μπασκετική αξία.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Αετού Κιλκίς τόσο στον πάγκο (εκτός από μια στιγμή και μόνο έντασης) αλλά και στην κερκίδα που έδειξαν με την συμπεριφορά τους  ότι γνωρίζουν το άθλημα.

Πρώτοι σκόρερ των "Λύκων" ήταν ο Καραθανάσης Φ. με 27(5τρ.), Χαραλαμπίδης Π. με 24, Γιοβανόπουλος Φ. με 16(2τρ.)

Επόμενος αγώνας είναι εκτός έδρας με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ (ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ-Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ): 17-20 , 33-44 , 44-67 , 53-84

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΚΑΠΝΑΣ Κ): Γιοβανόπουλος Φ. 16(2τρ.), Αβραμίδης Ι. 2, Καραθανάσης Φ. 27(5τρ.), Στογιαννόπουλος Κ. 2,  Καραισαρίδης Λ. 5(1τρ.), Ιωαννίδης Φ. 2, Γκίτκος Κ. ,   Ασλανίδης Θ. 6, Χαραλαμπίδης Π. 24.