ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 489 φορές

Ήττα και στην Κατερίνη για τους ΑΕΤΟΥΣ Βέροιας

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Αετούς Βέροιας, αυτή τη φορά από τους επίσης νεοφώτιστους Πάνθηρες.

Η ομάδα της Ημαθίας πραγματοποίησε μία ακόμη μέτρια (προς κακή εμφάνιση) και κόντρα σε έναν ψυχωμένο αντίπαλο που είχε πάθος και πείσμα στο παιχνίδι του, γνώρισε την 4η φετινή της ήττα.

Εκ των πραγμάτων και με δεδομένο το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής, είναι πιθανό (αν βεβαίως έρθουν φυσιολογικά τα αποτελέσματα των πρωτοπόρων) να χάσει ακόμη περισσότερο έδαφος στη βαθμολογία.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, η επιθετική λειτουργία των "ασπρόμαυρων" ήταν προβληματική και κυριάρχησαν οι βεβιασμένες κινήσεις και τα άστοχα σουτ.

Παρουσιάστηκε και πάλι η αστοχία στις βολές, η οποία έμελλε να είναι και μοιραία στο τέλος, καθώς χάθηκαν δύο σε νεκρό χρόνο, που θα οδηγούσαν το ματς στην παράταση.

Πρώτος σκόρερ των Αετών ήταν ο Μάκης Ιωσηφίδης, που σημείωσε 20 και τον ακολούθησαν οι Κωστής Γκεκόπουλος με 14 και Σωκράτης Χατζηχαρίσης με 13.

Δεκάλεπτα: 9-12, 29-29, 42-45, 55-53.

ΓΑΣΠ Πάνθηρες (Χρυσίδης): Ιορδανίδης, Πολυχρόνης, Κωνσταντόπουλος, Μπούσμπουρας 2, Αδαμόπουλος 17, Γκαβοτάσιος 11 (1), Ψαρρού 3 (1), Καζαντζανίδης, Λόγυρος, Κεσεσίδης, Σταυριανίδης 22 (4), Κουτσικάς.

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης, Χρήστου, Κασάπης, Παπαδόπουλος Δ. 6 (2), Γκεκόπουλος 14, Πάππου, Χρυσάφης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Γ., Χατζηχαρίσης 13 (1), Ιατρού, Ιωσηφίδης 20 (2).

* Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Βέροιας, το Σάββατο 16/2 στο ΔΑΚ "Βικέλας" με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό