Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΚΑΣΚΕΜ: Νέα ήττα για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 568 φορές

ΕΚΑΣΚΕΜ: Νέα ήττα για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Ίσως είναι η αναμενόμενη αγωνιστική “κοιλιά” που αντιμετωπίζει η κάθε ομάδα μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν.

Ίσως να φταίει το δύσκολο μομέντουμ της ομάδας που αντιμετωπίζει σωρηδόν προβλήματα, όπως οι διαδοχικές αλλαγές προπονητών και το γηπεδικό πρόβλημα που δυσχεραίνει τις ορθολογικές προπονήσεις των παικτών. Μπορεί και όλα μαζί να αποτελούν τις διαφορετικές συνιστώσες αιτίες, που οδηγούν όμως όλες από κοινού σε μία και μοναδική συνισταμένη κατάσταση. Την κρίση που αγωνιστικού τμήματος της ανδρικής ομάδας του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, που σήμερα γνώρισε μία ακόμη καταστροφική ήττα, εντός -θεωρητικά- έδρας (η ομάδα αγωνίστηκε ως γηπεδούχος στο ΔΑΚ Μελίκης) από τον μαχητικό Αιγινιακό του Ηλία Λοτζανιώτη.

Μουδιασμένα μπήκαν οι πράσινοι του Στέλιου Γκότση, που για μια ακόμη φορά καλείται με συμπαραστάτη τον “διόσκουρό” του Γιάννη Γκιζάρη να βγάλουν από κοινού τα κάστανα από τη φωτιά.. Οι παίκτες του Αιγινίου πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ κρατώντας την πρωτοπορία σε όλο το παιχνίδι, όντας αρκετά εύστοχοι στα σουτ που επιχείρησαν από μέση και μακρινή απόσταση. Αξιοσημείωτο αρνητικό στατιστικό, οι μόλις ..6 πόντοι του ΓΑΣ στο 3ο δεκάλεπτο..

Διαιτητές οι Ντόγκας-Μητώνας.

Τα δεκάλεπτα: 15-27, 28-40 (ημ), 34-53, 56-65.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Γκότσης-Γκιζάρης): Μπαλιάκας 6, Μπίσκας 6, Σιδηρόπουλος, Πουρλιοτόπουλος 5(1), Παντοφλίδης 18, Σιτσάνης 9, Παπαγερίδης, Καραγιάννης 3, Καρκάρας 9(1).

ΠΗΓΗ: ΕΜΒΟΛΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS