Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εντός οι Αετοί Β. εκτός Ζαφειράκης Ν. και ΓΑΣ Αλεξάνδρεια
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 519 φορές

Εντός οι Αετοί Β. εκτός Ζαφειράκης Ν. και ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Συνεχίζεται αύριο Σάββατο το πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, με του Αετούς να παίζουν στο γήπεδό τους και τους ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, Ζαφειράκη Ν. εκτός.

Οι Βεροιώτες στο ΔΑΚ στο Μακροχώρι αγωνίζονται με αντιπάλους τους Ικάρους Γιαννιτσών, ενώ στον Βατανιακό/Σάρισα πηγαίνει ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και στα Γιαννιτσά ο Ζαφειράκης Ν.

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Αετών Βέροιας για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Μοναδικός αμφίβολος για τον Ντάνη Τυριακίδη ο Άλκης Χρήστου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα.

Το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, είναι κόντρα σε μια ομάδα που στοχεύει στην άνοδο και με τα τελευταία της αποτελέσματα έχει βρεθεί εντός των θέσεων που οδηγούν στα play off.

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ Β.

Όσον αφορά τους μικρούς αθλητές των Αετών, για το Παιδικό Πρωτάθλημα οι "κομάντο" του Μάκη Ιωσηφίδη θα αγωνιστούν την Κυριακή 3/3 (11.00) στη Νάουσα με αντίπαλο τον Ζαφειράκη και για το Τουρνουά Προμίνι το Σάββατο 2/3 (16.00) στο ΔΑΚ "Βικέλας" με τον ΑΟΚ Βέροιας.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

ΓΑΣΠ Πάνθηρες - ΑΓΕ Πιερίας (16.00)

Πιερικός Αρχέλαος - ΦΟ Αριδαίας (20.00)

Εδεσσαϊκός - Αετός Κιλκίς (20.30)

Βατανιακός/Σάρισα - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Ζαφειράκης Νάουσας

Αετοί Βέροιας - Ίκαροι Γιαννιτσών

Ρεπό : ΑΟΚ Αιγινιακός

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS