ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 533 φορές

Εντός έδρας ήττα των Αετών Βέροιας και καταγγελία για την τελευταία φάση που κρίθηκε το ματς

"Ενός κακού μύρια έπονται" λέει η σοφή παροιμία, η οποία ταιριάζει γάντι στην περίπτωση των Αετών Βέροιας.

Οι "ασπρόμαυροι" της Ημαθίας γνώρισαν την 6η φετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ και πλέον τίθεται εν αμφιβόλω ακόμη και η παρουσία στην τετράδα της κατηγορίας.

Σε ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο ΔΑΚ "Βικέλας", οι Ίκαροι Γιαννιτσών επικράτησαν στα σημεία με 56-55 και με τη νίκη τους αυτή έκαναν σημαντικό βήμα για την είσοδο στα play off.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, που αγωνίστηκε χωρίς τον Γιώργο Πάππου και στο τελευταίο δεκάλεπτο χωρίς τον Σωκράτη Χατζηχαρίση, είχε μετά από καιρό καλή αμυντική λειτουργία (με εξαίρεση την άμυνα στο τρίποντο, καθώς από τους 56 πόντους, οι 27 προήλθαν από τα 6.75) όμως καθόλου καθαρό μυαλό σε αρκετές επιθετικές προσπάθειες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το προβάδισμα στο σκορ να εναλλάσσεται συνεχώς, για να φτάσουμε στην τελευταία φάση του αγώνα, την οποία και περιγράφουμε γλαφυρώς στην ανακοίνωση παρακάτω...

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Μάκης Ιωσηφίδης με 14 (πριν σκιστεί η φανέλα του...) και τον ακολούθησαν οι Σωκράτης Χατζηχαρίσης με 13 και Χάρης Χρυσάφης με 10.

Επόμενος αγώνας για τους Αετούς, την Τετάρτη 13/3 στην Κατερίνη με αντίπαλο την ΑΓΕ Πιερίας.

Τα δεκάλεπτα : 15-15, 25-22, 36-43, 55-56

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 5, Χρήστου, Παπαδόπουλος Δ. 2, Γκεκόπουλος 9, Χρυσάφης 10 (2), Παπαδόπουλος Γ., Χατζηχαρίσης 13 (2), Ιατρού 2, Κασάπης, Ιωσηφίδης 14 (2)

Ίκαροι Γιαννιτσών : Μαλιάρας 4, Υφαντίδης 12 (2), Χαραλαμπίδης 4, Ελευθεριάδης 10, Μπογδάνης 9 (2), Μαυρόπουλος 6 (2), Πολυχρονιάδης 3 (1), Βουζίνας 8 (2)

Η σκισμένη φανέλα του Μάκη Ιωσηφίδη

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ "Βικέλας" απόλαυσαν μια εξαιρετική ταινία μικρού μήκους, που έφερε τον τίτλο "Η σκισμένη φανέλα του Μάκη Ιωσηφίδη".

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με τους Ικάρους Γιαννιτσών και ενώ οι αντίπαλοι μας προηγούνταν με έναν πόντο διαφορά και σε μια προσπάθεια επαναφοράς της μπάλας από την ομάδα μας, ο Μάκης Ιωσηφίδης δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του, ούτε βεβαίως και η φανέλα του.

Το οφθαλμοφανέστατο (και παρατεταμένο) τράβηγμά της στάθηκε εμπόδιο να πάει προς την αγαπημένη του μπάλα και όπως γίνεται αντιληπτό, χωρίς να υπάρξει σφύριγμα, δεν μπορεί να υπάρξει happy end στο σενάριο της σημερινής παράστασης.

Στο γήπεδο υπήρξε άνθρωπος των αντιπάλων που βιντεοσκόπησε για λογαριασμό της ομάδας του τον σημερινό αγώνα και αναμένουμε με ιδιαίτερη προσμονή να προβάλλουμε ξανά τη σημερινή ταινία ώστε να τη δουν και οι φίλαθλοι που δεν βρέθηκαν στο ΔΑΚ "Βικέλας".

Για κάποιο λόγο (τον οποίο φανταζόμαστε δεν θα μάθουμε ποτέ) υπάρχει μία τάση τελευταία να μας ωθούν σε δημοσίευση των παραπόνων μας...

Για κάποιο λόγο, η προσπάθεια των Αετών Βέροιας (με έναν πρόεδρο και μια διοίκηση που αποφάσισαν να επενδύσουν στο άθλημα) έχει λειτουργήσει αρνητικά στον ψυχισμό ορισμένων και τους ωθεί σε κινήσεις που μας βάζουν σε (περίεργες) σκέψεις...

Ερώτηση - απορία : θέλουμε τελικά να υπάρχουν άνθρωποι που επενδύουν στο μπάσκετ ή να τους αποβάλλουμε κι αυτούς με 5 φάουλ;

(Υ.Γ. : Η φανέλα του Μάκη θα βρίσκεται από αύριο στο Λούβρο, εμπλουτίζοντας τη συλλογή του φημισμένου μουσείου...)