- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 1202 φορές
Δεύτερο ματς play off το Σάββατο για Αετούς Β. και ΓΑΣ Αλεξανδρεια
Δύο 24ωρα πριν το δεύτερο παιχνίδι play και οι Αετοί Βέροιας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.
Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, μετά την ήττα από τους συντοπίτες, έχει μία και μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια ώστε να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, το οποίο (αν γίνει το 1-1) θα διεξαχθεί μετά τις εορτές του Πάσχα.
Οι "ασπρόμαυροι" αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών από το πρώτο εκτός έδρας ματς, που προήλθαν από την ολισθηρότητα του νέου αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας αλλά και από μία άτυχη στιγμή όσον αφορά τον τραυματισμό του Σωκράτη Χατζηχαρίση, που αποκόμισε τέσσερα ράμματα.
Όπως και να χει όμως, οι Αετοί θα αγωνιστούν το Σάββατο με στόχο να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) αλλά και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο στη σειρά των αγώνων κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.
Το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων play off :
Σάββατο 20/4
(18.00) Αετοί Βέροιας - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (0-1)
(20.00) Ίκαροι Γιαννιτσών - ΦΟ Αριδαίας (0-1)
Σχετικά Άρθρα
-
Το μπάσκετ επιστρέφει στην καρδιά της Βέροιας με το 2ο «3on3 Toliopoulos Veria» -
Ξεχωριστή εμπειρία για το Αθλητικό Κολλέγιο του Φιλίππου Βέροιας στο Nick Galis Hall -
Άγγιξε το γκολ της χρονιάς στη Γ’ Εθνική: Η φάση που ξεχώρισε στο ντέρμπι της Ημαθίας (βίντεο) -
Ενίσχυση με… βλέμμα στις Εθνικές κατηγορίες για τους Αετούς Βέροιας!







