Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προκρίθηκαν στον τελικό της Α ΕΚΑΣΚΕΜ οι Αετοί Βέροιας
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 552 φορές

Προκρίθηκαν στον τελικό της Α ΕΚΑΣΚΕΜ οι Αετοί Βέροιας

Μπορεί πριν δύο ακριβώς χρόνια να θεωρούνταν ουτοπία μία συμμετοχή σε τελικό πρωταθλήματος (οποιασδήποτε κατηγορίας), μιας και τότε υπήρξε η πρώτη... ανάσα για τους Αετούς Βέροιας, ωστόσο αυτοί βάλθηκαν να διαψεύσουν τους πάντες και να κατακτήσουν πέρσι τον τίτλο στη Β ΕΚΑΣΚΕΜ και φέτος να αγωνιστούν στον τελικό της Α κατηγορίας!

Δεν θα μιλήσουμε για επίτευγμα καθώς άπαντες γνωρίζουν την ποιότητα των ανθρώπων που βρίσκονται εντός, εκτός και επί τα αυτά σ αυτόν τον σύλλογο, όμως θα μιλήσουμε για μια επιβράβευση των προσπαθειών του προέδρου, Σίμου Γαβριηλίδη που δύο χρόνια πριν κάθισε σε ένα τραπέζι με 10 (και πολλούς λέμε) ανθρώπους και σχεδίασε το αύριο της ομάδας.

Οι Αετοί Βέροιας έκαναν σήμερα το 2-1 στη σειρά με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΦΟ Αριδαίας.

Οι Αετοί, που στην κανονική διάρκεια της σεζόν, τερμάτισαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (και ενώ δύο αγωνιστικές πριν το τέλος ήταν πέμπτοι) και κατόρθωσαν να υπερκεράσουν το εμπόδιο του δεύτερου ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, δεχόμενοι μάλιστα 160 πόντους στα τρία ματς, που σημαίνει μόλις 53 ανά αγώνα.

Οι Αετοί, που (πιθανώς) έχουν τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία αλλά παρόλα αυτά ουδέποτε μειώθηκε ο ρυθμός των προπονήσεων και ουδέποτε υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, που θα δικαιολογούσε κάποια επιβάρυνση.

Οι Αετοί, που έχουν μια διοίκηση που δεν περνά μέρα να μην έχει στην ατζέντα της την ομάδα και το πως θα λειτουργούν όλα ομαλά.

Αυτοί είναι Αετοί σε μερικές γραμμές, οι οποίοι θα αγωνιστούν στον τελικό της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, κόντρα σε μια ομάδα που έχει πολύ μεγάλη μπασκετική παράδοση και παρουσιάζεται πιο έτοιμη από ποτέ να ανέβει κατηγορία.

Όσον αφορά το σημερινό ματς στο Αιγίνιο, έδρα που επιλέχθηκε από την ΕΚΑΣΚΕΜ λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου στην Αλεξάνδρεια, η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη "έσβησε" γρήγορα το κακό ξεκίνημα και από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα, κράτησε το προβάδισμα.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Μάκης Ιωσηφίδης, που σημείωσε 31 πόντους και ακολούθησε ο Σωκράτης Χατζηχαρίσης με 13.

Δεκάλεπτα: 20-12, 36-41, 50-54, 59-70.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (Γκένογλου): Μπαλιάκας 7, Αβραμίδης, Σιδηρόπουλος 4, Ζησιός, Ευθυμιόπουλος, Σιτσάνης 11, Παπαγερίδης 4, Καρκάρας 13, Πρόιος, Καραγιάννης 1, Χερκελετζής, Μπίσκας 19 (2).

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 8, Χρήστου, Κασάπης 4, Παπαδόπουλος Δ. 3 (1), Γκεκόπουλος 2, Πάππου 4, Χρυσάφης 3 (1), Γαβριηλίδης, Χατζηχαρίσης 13 (1), Ιατρού 2, Ιωσηφίδης 31 (3).

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS