ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 579 φορές

Με ήττα ξεκίνησε η τελική φάση για τους Αετούς Β.

Την πιο ευρεία σε έκταση ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισαν οι Αετοί Βέροιας, στο πρώτο παιχνίδι της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο γηπεδούχος ΦΟ Αριδαίας πέτυχε μία (αντικειμενικά) εύκολη νίκη για τέτοιου επιπέδου παιχνίδι και θέλει άλλη μία για να πανηγυρίσει τον τίτλο αλλά και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Για την ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη τίποτε δεν λειτούργησε σωστά, καθώς τόσο η αμυντική της λειτουργία (το "όπλο" της ουσιαστικά) όσο και τα πολλά άστοχα σουτ, δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλό από το σημερινό ματς.

Αστοχία και στις βολές για τους φιλοξενούμενους, σε αντίθεση με τους "κιτρινόμαυρους" που αστόχησαν μόλις δύο φορές από τη γραμμή των φάουλ.

Θα επαναλάβουμε όμως πως για τους Αετούς, η φετινή χρονιά είναι έτσι κι αλλιώς επιτυχημένη καθώς υπερεκπληρώθηκε ο αρχικός στόχος της ομάδας, που ήταν η είσοδος στην τετράδα και τελικά αγωνίζεται στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το επόμενο παιχνίδι έχει οριστεί στο ΔΑΚ "Βικέλας", το Σάββατο 18/5 και ώρα 18.00

Δεκάλεπτα: 20-14, 41-30, 62-41, 78-61.

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Νταούτι, Βασίλογλου 2, Πέτκος 3 (1), Τοπαλίδης 9 (1), Υποδηματόπουλος, Μπεγλόπουλος 2, Παπαβραάμ 2, Αβραμίδης, Κληντσάρης 4, Μακρόπουλος 30 (5), Στρέπκος 9, Ζέρζης 17.

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 6, Χρήστου 5 (1), Κασάπης 3 (1), Παπαδόπουλος Δ. 8 (2), Γκεκόπουλος 9, Πάππου, Χρυσάφης 3, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι. 2, Χατζηχαρίσης 7, Ιατρού 1, Ιωσηφίδης 17 (1).