• ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 232 φορές

Σήμερα ο αγώνας των Αετών Β. για την τελική φάση των play off με αντίπαλο τον ΦΟ Αριδαίας

Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία των Αετών Βέροιας για τον σημερινό δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης των play off με αντίπαλο τον ΦΟ Αριδαίας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ "Βικέλας" του Μακροχωρίου, έχει ώρα έναρξης στις 18.00, ωστόσο μισή ώρα πριν θα λάβει χώρα η μίνι εκδήλωση που ετοίμασε ο σύλλογος για να τιμήσει τη μνήμη των Ελλήνων του Πόντου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Ντάνη Τυριακίδη, που προετοίμασε την ομάδα για την αυριανή αναμέτρηση, η οποία και θα κρίνει τη μοίρα της σειράς των αγώνων με τον ΦΟΑ. Αν οι Ημαθιώτες επικρατήσουν, θα χρειαστεί και τρίτη αναμέτρηση (Σάββατο 25/5) αν όμως οι φιλοξενούμενοι πάρουν τη νίκη, τότε στέφονται αυτόματα πρωταθλητές της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Για τη διοίκηση είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου, τόσο για να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών στον αυριανό αγώνα αλλά κυρίως για να δώσει το παρών στην όμορφη εκδήλωση που ετοίμασε.

Ειδικό κάλεσμα έχει απευθυνθεί σε γονείς και αθλητές στα τμήματα υποδομής, οι οποίοι και θα συμμετέχουν στην εκδήλωση τιμώντας έτσι με αυτόν τον τρόπο την πολύ σημαντική ημέρα μνήμης του Ελληνισμού.

Οι Αετοί Βέροιας τιμούν τη μνήμη των αδικοχαμένων Ελλήνων του Πόντου

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι καλαθοσφαιριστές των Αετών Βέροιας, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση μνήμης της αποφράδας εκείνης ημέρας, της 19ης Μαΐου 1919.

Η λιτή εκδήλωση θα λάβει χώρα, λίγο πριν το τζάμπολ του δεύτερου τελικού ανάμεσα στους Αετούς Βέροιας και τον ΦΟ Αριδαίας.