Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΑΕΤΟΙ Β.: Δεν συνεχίζει ο Π.Τσιμτσιρίδης – Τέλος καριέρας για τον Ιατρού
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 522 φορές

ΑΕΤΟΙ Β.: Δεν συνεχίζει ο Π.Τσιμτσιρίδης – Τέλος καριέρας για τον Ιατρού

Ένας από τους αθλητές που τίμησαν με το παραπάνω τη φανέλα των Αετών Βέροιας και αποτέλεσαν πρότυπο για τους νεότερους, αποφάσισε να ολοκληρώσει τη σπουδαία του καριέρα!

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο που αθλητές όπως ο Σάκης Ιατρού βοήθησαν και με το παραπάνω στα πρώτα βήματα του και που με την παρουσία τους, έδωσαν τεράστιο κίνητρο στους νεότερους για να λειτουργήσουν με την ίδια φιλοσοφία και επαγγελματισμό.

Ο Σάκης θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας των Αετών Βέροιας και μαζί με τους Κώστα Κασάπη και Χάρη Χρυσάφη (που επίσης αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την καριέρα τους) θα υπάρχει εσαεί μια ανοιχτή πόρτα στον σύλλογο!

Σάκη, ευχόμαστε να είσαι γερός και δυνατός, να σαι σίγουρος πως τα 25 και πλέον χρόνια καριέρας σου αποτελούν παρακαταθήκη για τους νεότερους αθλητές!

ΤΕΛΟΣ Ο ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Παναγιώτη Τσιμτσιρίδη για την προσφορά του στον σύλλογο.

Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα, ο "Λου" αποφάσισε να αποχωρήσει, έχοντας πλέον έντονο επαγγελματικό φόρτο που δεν του επιτρέπει να ακολουθήσει στις υποχρεώσεις ενόψει της νέας σεζόν στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Παναγιώτης αποτέλεσε έναν από τους πιο δυνατούς "κρίκους" της ασπρόμαυρης αλυσίδας και σίγουρα οι 324 πόντοι που σημείωσε δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την παρουσία του, μιας και η "αθόρυβη" δουλειά εντός παρκέ ήταν σαφώς πιο μεγάλη.

Παναγιώτη, ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σου στους Αετούς, να θυμάσαι πως θα υπάρχει πάντα μια θέση για σένα στην ομάδα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική σου καριέρα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS