Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στους Αετούς Βέροιας ο Κώστας Μαραπίδης
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 504 φορές

Στους Αετούς Βέροιας ο Κώστας Μαραπίδης

Ένας…μπόμπερ στο ρόστερ των Αετών Βέροιας!

Η διοίκηση του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Μαραπίδη, ενός αθλητή με πλούσια σταδιοδρομία στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Ο 35xρονος (27/02/1984) guard ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε μέχρι και το εφηβικό τμήμα, για να έρθει στη συνέχεια η πρώτη εμπειρία από ανδρικά πρωταθλήματα με τη φανέλα του Αιγινιακού και συγκεκριμένα τη διετία 2005-2007.

Ακολούθησε η θητεία του στον ΠΚ Νεάπολης, όπου άρχισε σταδιακά να δείχνει το σπουδαίο ταλέντο του και ακόμη περισσότερο στον Θερμαϊκό Φλογητών, που αν υπήρχε στατιστική κάλυψη των αγώνων, θα παρουσίαζε εξαιρετικές επιδόσεις!

Επόμενος σταθμών στην καριέρα του ο Ιωνικός Διαβατών, όπου επίσης κατέγραψε εντυπωσιακές εμφανίσεις, οι οποίες και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του ΓΑΣ Χαλκηδόνα, που αγωνιζόταν τότε στη Β Εθνική.

Εκεί παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως τη σεζόν 2015/2016 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 373 πόντους, ενώ στο χρονικό διάστημα που φόρεσε τη φανέλα του ΓΑΣ αναδείχτηκε ουκ ολίγες φορές MVP της ομάδας.

Την περσινή σεζόν επέλεξε το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ και τον ΕΚ Σταυρούπολης, όπου επίσης είχε σημαντικές επιδόσεις.

Ευχόμαστε στον Κώστα να έχει την υγεία του, να έχει πάντα την ίδια όρεξη για το μπάσκετ και οι Αετοί Βέροιας να αποτελέσουν γι αυτόν ένα ακόμη παραγωγικό κομμάτι του παζλ στην πολυετή καριέρα του.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS