ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 494 φορές

Πρεμιέρα την Κυριακή για Αετούς Β. και Μελίκη

Στη μάχη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄Εθνικής κατηγορίας των ανδρών ρίχνονται Αετοί Βέροιας και Μελίκη αύριο Κυριακή. 

Η Μελίκη του Ιορδάνη Ασλανίδη θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Φαίακα, έχοντας σαφώς δύσκολο έργο από τη μια και την εμπειρία της κατηγορίας από την άλλη ώστε να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της.

Οι νεοφώτιστοι Αετοί θα φιλοξενήσουν τον Αριστοτέλη Φλώρινας στο ΔΑΚ ''Δημήτριος Βικέλας'' στο Μακροχώρι και θα ψάξουν την παρθενική τους νίκη στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Για την ομάδα της Ημαθίας, που προχώρησε σε αρκετές αλλαγές του ρόστερ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Η διοίκηση του συλλόγου, που πήρε την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση της Ομοσπονδίας και να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική, ένεκα και της πολύ σημαντικής πρόκλησης που έχει μπροστά της, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια και να βρεθεί δίπλα στους παίκτες που θα δώσουν τη δική τους μάχη στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τους κατόχους των καρτών ενίσχυσης (κόστος 20€) δίνεται η δυνατότητα της παρακολούθησης ΟΛΩΝ των εντός έδρας αγώνων της ομάδας στη Γ Εθνική, ενώ όσοι δεν έχουν παραλάβει, θα υπάρχουν στην είσοδο του γηπέδου, λίγο πριν το τζάμπολ.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 3€.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο και οι διαιτητές :

[ΕΑΚ Παλαμά] Τιτάνες Παλαμά-ΦΟ Αριδαίας, Μελανίδης Μ. –Χατζηκώστας (Τέγα)

[Νέο Κλ. Ιωαννίνων] ΣΚ Ιωάννινα-Ίκαροι Τρικάλων, Πράττος-Τζεκάκης (Τσιγκέλης)

[ΕΑΚ Κέρκυρας] Φαίακας Κέρκυρας-ΓΑΣ Μελίκης, Μαντήλας-Κάνης (Πουλής)

[ΚΓ Κατσιμήδου] Αίολος Τρικάλων-ΑΓΣ Ιωαννίνων, Σαρακενίδης-Τοπαλίδης (Κουσαϊτης)

[ΚΓ Καρδίτσας] Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου, Σιταρίδης-Δέλλας (Μανάσης)

[Δημ. Βικέλας] Αετοί Βέροιας-Αριστοτέλης Φλώρινας, Αγραφιώτης Γρ.-Βασιλόπουλος (Καλότσης)