ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 498 φορές

Ανακοίνωση με νόημα των Αετών Β. για το παιχνίδι με τον Αίολο Τρ.

Πριν δημοσιεύσουμε την ανάλυση του αγωνιστικού σκέλους της σημερινής αναμέτρησης, εκεί όπου η στατιστική αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του αγώνα, οι Αετοί Βέροιας θα προχωρήσουν σε μια δημόσια απορία για το τι σημαίνουν (στη γλώσσα των αριθμών) τα παρακάτω :

1. Οι Αετοί υπέπεσαν σε 24 συνολικά φάουλ, δίνοντας το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να εκτελέσει 20 βολές.

2. Οι αντίπαλοι μας υπέπεσαν σε 18 φάουλ, τα δύο εκ των οποίων στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα όταν είχαν κριθεί τα πάντα.

3. Δεχτήκαμε από τους διαιτητές δύο αντιαθλητικά φάουλ, δύο τεχνικές ποινές ενώ οι βολές που εκτελέσαμε συσσωρεύτηκαν ΟΛΕΣ στο τελευταίο 7λεπτο του αγώνα.

4. Οι διαιτητές που ορίστηκαν σήμερα προέρχονται από τον Σύνδεσμο Θεσσαλίας (ο αντίπαλος μας από τα Τρίκαλα).

Τα παραπάνω τέσσερα σκέλη της ανακοίνωσης μας είναι τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ, όμως η απορία είναι ουσιαστικά μία : Τι ζήσαμε αλήθεια σήμερα;

Θεωρούμε πως αρκετές από τις απαντήσεις μας θα τις δώσει το βίντεο του αγώνα, γιατί θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο να αποκριθούν από κάποιον ιθύνοντα….

Να ευχηθούμε στον Αίολο Τρικάλων μια σπουδαία πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και ότι καλύτερο στο υπόλοιπο της σεζόν. Εμείς θα μάθουμε να ζούμε με τα λάθη μας και σίγουρα θα αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες.

Για να “μεγαλώσουμε” όμως πρέπει να απαντηθούν οι απορίες σχετικά με το πως παίζεται το μπάσκετ. Συμφωνείτε…;