ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 522 φορές

Θέλει τη νίκη ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. κόντρα στην Καρδίτσα - Δηλώσεις Γκίμα

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας να υποδέχεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11στο Δ.Α.κ ¨Δημήτριος Βικέλας¨την Καρδίτσα.

Η ομάδα της Βέροιας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και θέλει την νίκη οποιοσδήποτε, όπως δήλωσε και στο filipposbc ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Γκίμας : ” Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνιδι όπως άλλωστε είναι όλα στην Α2. Ερχόμαστε από κακό παιχνιδι και βαριά ήττα. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε αγωνιστές και περήφανοι αθλητές και άνθρωποι. Να κάνουμε δηλαδή ότι μας έφερε ως εδώ. Η βοήθεια και η παρουσία του κόσμου είναι καθοριστική. Το παιχνιδι έχει μπροστά ένα μεγάλο ΠΡΕΠΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ να αγωνιστούμε κι όχι να είμαστε υποτακτικοί και ραγιάδες όπως στο Αγρίνιο. “

Στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17:00 ορίστηκαν διαιτητές οι κ.κ Τζιοπάνος Ν., Ντούρας και Μπακάλης ενώ στο ημίχρονο θα γίνει σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η απονομή του κυπέλλου στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚΕΜ.