ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 468 φορές

Στον Παλαμά αγωνίζονται οι Αετοί Βέροιας – Ρεπό η Μελίκη

Έβδομη “στροφή” στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και οι Αετοί Βέροιας θα μεταβούν για δεύτερη φορά φέτος στην Καρδίτσα.

Αντίπαλοι αυτή τη φορά οι Τιτάνες Παλαμά (δεύτεροι στη βαθμολογία), μία από τις ομάδες που έχουν συνεχόμενη και επιτυχημένη παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες αλλά και μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

Για τους Αετούς Βέροιας ο στόχος βεβαίως είναι ένας, να διατηρήσουν την αγωνιστική νοοτροπία που έχουν από την αρχή της σεζόν και να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα ώστε να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στον φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Ημαθιώτες, που προετοιμάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο ενόψει του αγώνα της Κυριακής, που έχει ώρα έναρξης στις 17.00 και θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Παλαμά.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι  Θεοδώρου και Θρασυβουλίδης, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής :

Ολυμπιακός Βόλου – Αριστοτέλης Φλώρινας

Τιτάνες Παλαμά – Αετοί Βέροιας

ΣΚ Ιωάννινα – Αναγέννηση Καρδίτσας

Φαίακας Κέρκυρας – Αίολος Τρικάλων

ΦΟ Αριδαίας – Νίκη Βόλου

Ίκαροι Τρικάλων – ΑΓΣ Ιωαννίνων

Ρεπό: ΓΑΣ Μελίκης

Όσον αφορά τα τμήματα υποδομής, οι Έφηβοι, στην πρώτη τους παρουσία στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους την Κυριακή 1/12 με τον εκτός έδρας αγώνα στο Αιγίνιο. Αντίθετα το τμήμα Μίνι, που την προηγούμενη αγωνιστική σημείωσε την πρώτη τους νίκη κόντρα στον ΑΟΚ Βέροιας, θα αγωνιστούν το Σάββατο 30/11 και ώρα 10.00 στο ΔΑΚ “Βικέλας” με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας