Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαριά ήττα για τους Αετούς Βέροιας
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 683 φορές

Βαριά ήττα για τους Αετούς Βέροιας

Την πιο βαριά τους ήττα στη σύντομη ιστορία τους γνώρισαν οι Αετοί Βέροιας, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για το 2019.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου, η ομάδα της Ημαθίας έχασε τον έλεγχο του αγώνα κόντρα στους Ικάρους Τρικάλων και μοιραία γνώρισε την ήττα, η οποία είναι η τέταρτη φετινή.

Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 11 τρίποντα, ενώ τέσσερις παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Ωστόσο, η σημερινή ήττα θεωρείται εντός προγράμματος για τους Αετούς Βέροιας, κόντρα σε μια ομάδα που ναι μεν δεν είχε το αναμενόμενο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, δεν παύει όμως να είναι από τις ποιοτικότερες και πληρέστερες του πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ των Αετών ήταν ο Κώστας Μαραπίδης, που σημείωσε 13 πόντους και τον ακολούθησε ο Γιώργος Γιαννουζάκος με 10.

Επόμενο παιχνίδι για τους “ασπρόμαυρους”, την Κυριακή 5/1/2020 στη Μελίκη με αντίπαλο τον συντοπίτη ΓΑΣ.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 26-50, 44-62, 48-72

Διαιτητές: Τζιοπάνος Γ., Αγραφιώτης Β.

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τρομπούκης 2, Αναστασιάδης, Σιδηρόπουλος 1, Γκανάς, Γκεκόπουλος 8, Γιαννουζάκος 10 (2), Γαβριηλίδης, Μαραπίδης 13 (3), Σταυρουλάκης 6 (1), Κουσιάντζας 2, Αλευρίδης 4, Ιωσιφίδης 2.

Ίκαροι Τρικάλων (Σδράκας): Φρύδας, Βλάχος 13 (3), Κολότσιος 11 (3), Κρεμμύδας 3 (1), Κατσαρές 9 (1), Τζορμπατζάκης, Ραμμίδης, Γκιουλέκας 14 (2), Γεωργόπουλος 4, Μέξης 10, Μπάρδας, Μακρής 8 (1).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS