ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1051 φορές

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Εαρινό Τουρνουά Αγίου Νικολάου Νάουσας

Η ΣΠΟΝΔΗ ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου Εαρινού Τουρνουά Μπάσκετ Αγίου Νικολάου Νάουσας, καθώς νίκησε στον τελικό 57-31 τους ROLLING STONE το απόγευμα της Κυριακής στις κατάμεστες από κόσμο κερκίδες του ανοικτού γηπέδου, στον Άγιο Νικόλαο.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε και φέτος το Εαρινό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, με απόλυτη επιτυχία, με διοργανωτές τον Ζαφειράκης Νάουσας και το αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου και με χορηγό επικοινωνίας τη "Naousanews" η οποία μετά το τέλος του τελικού, βράβευσε και τον πολυτιμότερο παίκτη του τουρνουά, τον Μάνο Τσιάπα από την ΣΠΟΝΔΗ.
 
Πριν τον αγώνα προηγήθηκε ο διαγωνισμός τριπόντων, όπου τον τίτλο κέρδισε ο Άρης Ψαράς, ενώ τον τίτλο του πολυτιμότερο παίκτη του τελικού κέρδισε ο Γιάννης Τούπος της ΣΠΟΝΔΗΣ. Την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων  πραγματοποίησε ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός.
 
ROLLNG STONE -  ΣΠΟΝΔΗ 31-57 ημιχρ. 13-31

Παράσταση για ένα ρόλο ο τελικός του τουρνουά, καθώς η ΣΠΟΝΔΗ δεν άφησε περιθώριο στους νεαρούς ROLLING STONE να αντιδράσουν. Οι νικητές έπαιξαν καταπληκτική άμυνα πάνω στα ατού των ΚΥΛΙΟΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΩΝ, Σωτηρόπουλο και Καπετανόπουλο, με συνέπεια να πάρουν από νωρίς διαφορά την οποία δεν έχασαν ποτέ.

Στην επίθεση στηρίχθηκαν στον Γιάννη Τούπο που κυριάρχησε ενώ κατέβασε και όλα τα ριμπάουντ ενώ για μία ακόμη φορά πολύ καλοί ήταν ο Μάνος Τσιάπας και ο Γιάννης Σιδηρόπουλος. Από τους ROLLING STONE ξεχώρισε μόνο ο Ιωαννίδης και ο Καπετανόπουλος στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα: 9-17, 13-31, 19-41 και 31-57.

ΣΠΟΝΔΗ: Τσιάπας, Νάτσιος, Σταματίου, Καζάκος, Τούπος Μ., Δεληχρήστος, Χατζηστυλλής Κ., Δαλλής, Παπακώστας, Σιδηρόπουλος, Μελανίδης Μ., Τούπος.

ROLLING STONE: Ιωάννου, Σταμπουλής, Φυκιάρης, Μιδούρης, Κουζλακίδης, Σωτηρόπουλος, Χατζηκώστας, Καπετανόπουλος, Μόρφης, Ιωαννίδης, Χατζηκώστας, Τσαχαλίδης.
 
 
Πηγή: naousanews.gr