ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 646 φορές

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ τίμησε τον Αγάπιο Μεϊμαρίδη

Πριν τον αγώνα ανάμεσα στον ΦΙΛΙΠΠΟ και τον Ηλυσιακό, η διοίκηση του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ βράβευσε τον Αγάπιο Μεϊμαρίδη που αγωνίστηκε επί 8 χρόνια στους «ερυθρόλευκους» και στη συνέχεια ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα.

Ο Αγάπιος Μεϊμαρίδης αρχικά εργάστηκε στο πλευρό του Μιχάλη Γιαννουζάκου και παρέμεινε στο ίδιο πόστο για 12 ολόκληρα χρόνια (είτε σαν βοηθός είτε και σαν πρώτος προπονητής). Παράλληλα, εργάστηκε ως περιφερειακός προπονητής Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στα παιδοεφηβικά τμήματα του συλλόγου.  Με τις ομάδες αυτές κατέκτησε 6 φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή της ΕΚΑΣΚΕΜ (3 με τους παίδες και 3 με τους εφήβους). 

Η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η συμμετοχή στα τελικά του Πανελλήνιου Παιδικού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη με την παιδική ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ την σαιζόν 1988-89. 

Ο Αγάπιος Μεϊμαρίδης μετά την βράβευση μίλησε στο filipposbc.gr: «Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος σήμερα και ευχαριστώ τον ΦΙΛΙΠΠΟ γι’ αυτή την τιμή που μου έκανε. Αν δεν ήταν το μπάσκετ δεν θα ήμουν αυτός που είμαι και αν δεν ήταν ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ δεν θα ήμουν γνωστός. Χαίρομαι γιατί φέτος ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ είναι αυτό που λέμε «ομάδα» και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα έχει δύο εξαίρετους προπονητές που υπεραγαπούν το μπάσκετ και εύχομαι να εκπληρωθούν όλοι τους οι στόχοι».