ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1618 φορές

Τα νέα του μπασκετικού Ζαφειράκη Νάουσας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η  νέα μπασκετική χρονιά για την ακαδημία του Ζαφειράκη. Πλήθος παιδιών κατέκλυσε τον προαύλιο  χώρο του γηπέδου και περίμεναν καρτερικά σε ποιο τμήμα θα ενταχθούν. Οι προπονητές τους καλώς όρισαν και τους χώρισαν σε τμήματα . Τα τμήματα που απαρτίζουν τον φετινό Ζαφειρακη είναι τα εξής:

Τμήμα αντρών προπονητής  Ν.Τούφας                       Τμήμα 2006-07 Ηρ. Τούφας

Τμήμα παίδων προπονητής Σ. Ζιάνης                          Τμήμα 2008-10 Β. Τσακίρης

Τμήμα 2004-05 προπονητής Θ.Πουρλίδας                 Τμήμα 2011-12 Σ.Ζιάνης

ΑΝΤΡΕΣ

Το τμήμα των αντρών ετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς προπόνησης εδώ και 3 εβδομάδες με πολύ νεανικό ρόστερ. Οι Ζαχαριάδης, Μπάμπος, Μπολιός λόγω σπουδών, αποχώρησαν από την ομάδα και οι θέσεις τους θα καλυφθούν από παιδιά της ακαδημίας. 

Οι παλιό-σειρές που συνεχίζουν και φέτος να αγωνίζονται είναι οι Ζιάνης-Σκουλαριώτης-Βάιγγαντ-Μουρατίδης-Σιδηρόπουλος και Βαδόλας. Οι υπόλοιποι νέοι που συμπληρώνουν τους γερόλυκους είναι οι Τούφας, Δίντσης, Παυλίδης, Ράπτης, Δάιος, Νικολαϊδης κι Μουστάκας. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 29 Σεπτεβρίου. Το πρωτάθλημα φέτος θα έχει 13 ομάδες καθώς ο Πιερικός  θα ναι η νέα προσθήκη.

ΠΑΙΔΩΝ

Οι παίδες ξεκίνησαν προετοιμασία 20 Αυγούστου με την συμμετοχή 16 αθλητών. Το πρωτάθλημα τους φέτος μετά από πολλά χρόνια θα διεξαχθεί αρχές Γενάρη με 4 ομίλους των 6 ομάδων. Στις 8-9 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Νάουσας πραγματοποιήθηκε το 4ο τουρνουά παίδων με την συμμετοχή του Ζαφειράκη, Αρίωνα Πτολεμαϊδας, Αοκ Βέροιας και Ν.Βότση Θεσσαλονίκης.  

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων ξεκίνησαν την αυτήν την εβδομάδα . Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2332021524 ώρες γραφείου ή κάθε Δευτέρα 18.00-20.00μ.μ στο ΔΑΚ Νάουσας.