ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1592 φορές

Το σχόλιο του Κ. Κατσώνη για το Αστέρας Τρ. - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr τον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης, που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Επιτέλους η ΒΕΡΟΙΑ έχει «κανονικό» προπονητή! Ο Ντόστανιτς και οι συνεργάτες του σε όλα τα ματς έχουν την κατάλληλη στρατηγική.

Έτσι και στον αγώνα της Τρίπολης, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική μεσοεπιθετικά ομάδα, η "Βασίλισσα" έπαιξε την τακτική των αντεπιθέσεων.

Έκλεισε πολύ καλά τους χώρους και δημιούργησε πέντε κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Δυστυχώς όμως το γκολ είναι έμφυτο ταλέντο και δεν διδάσκεται.

Βέβαια και ο Αστέρας είχε καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά ο Καντιμοίρης και πάλι «κατέβασε τα ρολά»! Αυτός μας έδωσε τον ένα βαθμό, οι Μπαργκάν και Μπεν μας στέρησαν τους άλλους δύο!

Θέλω να δώσω πολλά μπράβο σε όλους. Με τόσα προβλήματα από την αρχή του πρωταθλήματος και η ομάδα μάζεψε 14 βαθμούς στον πρώτο γύρο.

Στο δεύτερο μισό, με τη μεταγραφική βοήθεια του προέδρου προς τον προπονητή και με ηρεμία στα αποδυτήρια και εντατικότερη δουλειά στο γήπεδο, πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να πάρει άλλους 23-25 βαθμούς και να παραμείνει στην κατηγορία.

Κλείνοντας, θέλω να δώσω τα εύσημα σε δύο παίκτες, τους Καντιμοίρη και Μπάρμπα, οι οποίοι αν και δεν υπολογίζονταν από τους προηγούμενους προπονητές, απέδειξαν ότι έχουν ποιότητα και υπομονή».